5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a arkadaşlar bende sizlerle gelmek istiyorum
fakat sizlerle önceden hiç gezmediğin için bir sorum olacak
ben ve arçımın kaskımız dısında henüz koruma ekipmanı edinmedik bu sorun olmuyorsa ist bahçelievlerden katılmak istioyrum

oo kalabalık yani desenize iyi iyi güzel :) bi de bi soru ogs kgs işini napıcaz o kadar kişi kaçak mı geçicez :):):):):) malum otobanı kullanıcaksak :)

oo kalabalık yani desenize iyi iyi güzel :) bi de bi soru ogs kgs işini napıcaz o kadar kişi kaçak mı geçicez :):):):):) malum otobanı kullanıcaksak :)

KGS kullanacak olanlar kgs kartlarını her hangi bir shel istasyonundan temin edebilirler,kart için 3 tl idi yanılmıyosam toplamda sırf bu gezi için kullanılcaksa 10 tl yeterlidir.
herkesin yanında bulunsun arkadaşlar motosiklet için olan kgs kartları arka arkaya geçiş izni vermez bir kere kullanıldıktan sonra araçlara göre daha ucuz geçiş sağladığından ikinci kullanım için en az 10 dakkalık bekleme süresi vardır.o yuzden özellikle motor kartı kullanan arkadaşlar bir başka motor için kartı akabinde kullanamazlar.
normal kartlar 1. sınıf olanlar köprüde 3.75 kesenler kullanılabilir.

Super Moderator
s.a arkadaşlar bende sizlerle gelmek istiyorum
fakat sizlerle önceden hiç gezmediğin için bir sorum olacak
ben ve arçımın kaskımız dısında henüz koruma ekipmanı edinmedik bu sorun olmuyorsa ist bahçelievlerden katılmak istioyrum
kaskınız olması yeterli ama full koruma giyinmemiş olmanız allah korusun bi kaza durumunda istenmeyen görüntüler olabilir
ama kasksız gelmek isteyen olursa kendileri aramıza alınmayacaktır
ben istemiyor sizin ile tanışmak diyorlar size kötü insan :p
senle ayrı ilgilencem ben :wiinkk::queen::queen::bounce:

kgs edinmeniz faydanıza:cat:

kısmetse aranıza yenı katılacağım lütfen listenıze artı bir olarak benıde yazarmısınız bide ilk defa motosıklet kullanacağım sorun olurmu :p

kısmetse aranıza yenı katılacağım lütfen listenıze artı bir olarak benıde yazarmısınız bide ilk defa motosıklet kullanacağım sorun olurmu :p

sorun olurmu cevabını sen ver sinan ....:queen: birde sende kgs mi var ogs yoksa sgs mi..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 ----------

sgs:serbest geçiş sistemi...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------

arkadaşlar başka siteden arkadaşların bursa gezisinde bir kaza sonucu bir motosiklet kullanıcısı arkadaşımız vefat etmiştir Allah rahmet eylesin
Rahmetlinin adı özkan turkısh rıders gezisinde viraj kazası yapmış......lütfen dikkat

virajı alamamış ve arka teker kaymış........................

Son düzenleme:
olmayanlara çift turnike yaptıralım aynı stadlardaki gibi :) yani bir geçişle 2 şer motor geçsin olmazmı

olmayanlara çift turnike yaptıralım aynı stadlardaki gibi :) yani bir geçişle 2 şer motor geçsin olmazmı

güzel fikir olaiblri aslında 2 yş bırak 3 lu 4 lu bile yapılırı ufak motorlarda :) yenilen ceza da 4 e bölünür :):) yada devlet bi taşla birkaç kuş wurmuş olur ayrı ayrı yazar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

şaka dimi bu :):):) ilk defa kullanıcan we de otobanlarda uzun yolda kendin inanıo musun buna :):) :p hareketini şaka olarak değerlendiriyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motosiklette de arabamda kullandığım KGS'yi kullandığım için motorla geçerken de 4 teker parası ödüyorum. Ben de geçerken motora denk gelirsem gel yanımda geç teklifinde bulunuyorum. :) İki kez bu şekilde geçtim. E madem 4 teker parası veriyorum 4 teker geçmek lazım.:mrgreen:

Motosiklette de arabamda kullandığım KGS'yi kullandığım için motorla geçerken de 4 teker parası ödüyorum. Ben de geçerken motora denk gelirsem gel yanımda geç teklifinde bulunuyorum. :) İki kez bu şekilde geçtim. E madem 4 teker parası veriyorum 4 teker geçmek lazım.:mrgreen:

Mantıklı :mrgreen:

Ama ben SGS Kullanıyorum akarı kokarı yok :)

arkadaşlar başka siteden arkadaşların bursa gezisinde bir kaza sonucu bir motosiklet kullanıcısı arkadaşımız vefat etmiştir Allah rahmet eylesin Rahmetlinin adı özkan turkısh rıders gezisinde viraj kazası yapmış......lütfen dikkat virajı alamamış ve arka teker kaymış........................[/QUOTE' Alıntı:
Olay öncesinde arka lastiği patlamış,bir yerde fitil yaptırmış.Gazlama uyarılarına rağmen gazlamış.Tekerlekteki ısınma sonucu doğrudürüst yapılmayan fitil atmış,sonuç malum.Allah rahmet,geride kalanlara sabır versin.Lastiklerinizi mantar yama dışında başka birşeyle tamir ettirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar