Adamin gunahi ne onu dovuyon :queen:
ben hepnizle tanışırım zaten ehehehehhe:mrgreen:
oo kalabalık yani desenize iyi iyi güzelbi de bi soru ogs kgs işini napıcaz o kadar kişi kaçak mı geçicez
malum otobanı kullanıcaksak
![]()
oo kalabalık yani desenize iyi iyi güzelbi de bi soru ogs kgs işini napıcaz o kadar kişi kaçak mı geçicez
![]()
kaskınız olması yeterli ama full koruma giyinmemiş olmanız allah korusun bi kaza durumunda istenmeyen görüntüler olabilirs.a arkadaşlar bende sizlerle gelmek istiyorum
fakat sizlerle önceden hiç gezmediğin için bir sorum olacak
ben ve arçımın kaskımız dısında henüz koruma ekipmanı edinmedik bu sorun olmuyorsa ist bahçelievlerden katılmak istioyrum
senle ayrı ilgilencem ben :wiinkk::queen::queen::bounce:ben istemiyor sizin ile tanışmak diyorlar size kötü insan![]()
![]()
yav hiç anadolu yakasından yokmu?
kısmetse aranıza yenı katılacağım lütfen listenıze artı bir olarak benıde yazarmısınız bide ilk defa motosıklet kullanacağım sorun olurmu![]()
kısmetse aranıza yenı katılacağım lütfen listenıze artı bir olarak benıde yazarmısınız bide ilk defa motosıklet kullanacağım sorun olurmu![]()
olmayanlara çift turnike yaptıralım aynı stadlardaki gibiyani bir geçişle 2 şer motor geçsin olmazmı
olmayanlara çift turnike yaptıralım aynı stadlardaki gibiyani bir geçişle 2 şer motor geçsin olmazmı
Motosiklette de arabamda kullandığım KGS'yi kullandığım için motorla geçerken de 4 teker parası ödüyorum. Ben de geçerken motora denk gelirsem gel yanımda geç teklifinde bulunuyorum.İki kez bu şekilde geçtim. E madem 4 teker parası veriyorum 4 teker geçmek lazım.:mrgreen:
arkadaşlar başka siteden arkadaşların bursa gezisinde bir kaza sonucu bir motosiklet kullanıcısı arkadaşımız vefat etmiştir Allah rahmet eylesin Rahmetlinin adı özkan turkısh rıders gezisinde viraj kazası yapmış......lütfen dikkat virajı alamamış ve arka teker kaymış........................[/QUOTE' Alıntı:Olay öncesinde arka lastiği patlamış,bir yerde fitil yaptırmış.Gazlama uyarılarına rağmen gazlamış.Tekerlekteki ısınma sonucu doğrudürüst yapılmayan fitil atmış,sonuç malum.Allah rahmet,geride kalanlara sabır versin.Lastiklerinizi mantar yama dışında başka birşeyle tamir ettirmeyin.
yav hiç anadolu yakasından yokmu?