5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabah yaşadığım kaza dolayısıyla (öndeki araç ani fren yapınca ıslak zeminde arka frenin mağduru olarak sağa yattım) günün talihlisi olmama rağmen gayet güzel bir gündü benim için. Forumdan çok değerli arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu. Katılanlara teşekkürler.

irfan bu arada erken çıktığımız için seninle muhabbet edemediğim için affet beni... bu arada yakışıklı çıkmışım....

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan bu arada erken çıktığımız için seninle muhabbet edemediğim için affet beni... bu arada yakışıklı çıkmışım....

estağfurullah ramazan olsun , sağlık olsun en azından bire bir görüşmüş olduk bilader allah sağlık versin inşallah daha çok balık kovalayacaz senle :cherry:

estağfurullah ramazan olsun , sağlık olsun en azından bire bir görüşmüş olduk bilader allah sağlık versin inşallah daha çok balık kovalayacaz senle :cherry:

haber vermen yeter...atlar gelirim demir atıma.. motoru çekecez diye erken den çıktık..motoruda çekmeye gerek kalmadan eve geldik.. motor çalışıyor....

gerçekten çok güzel buluşma oldu bi kaç gündür eve uğramadığım için fotoğraf makinem yanımda yoktu :(( onun üzgünlüğü var üstümde bi dahaki geziyi bekliyorum ;)

Kocaeli İl Temsilcisi
haber vermen yeter...atlar gelirim demir atıma.. motoru çekecez diye erken den çıktık..motoruda çekmeye gerek kalmadan eve geldik.. motor çalışıyor....

sahi ya ne oldu motor? hakkaten bayağı ciddi bir durum gibi algıladık iyi olmuş sevindim valla :)

aman aman allah kaze keder vermesin paşam...:cat:

sahi ya ne oldu motor? hakkaten bayağı ciddi bir durum gibi algıladık iyi olmuş sevindim valla :)

aman aman allah kaze keder vermesin paşam...:cat:

irfan motor siboblarla alakalı olarak yağ yakıyor... dün silindir piston değişimi yaptık.... ama siboblara vakit ve parça olmadığından ellemedik.. yeni silindir piston olunca aşırı ısınma ile alakalı olarak motor şişti...soğuyunca motor normal haline geldi... dönüş yolunu 5 motor sorunsuz bir şekilde geldik...

Kocaeli İl Temsilcisi
evet arkadaşlar güzel bir gündü gerçekten fakat bir kaç şey eklemeliyim benim ilk katıldığım bu yuvacık gezisiyle alakalı ..

ben o gün gerçekten çocukların bayram sevinci gibi bir şey yaşadım :) bundan memnunum ancak dikkatimi şu çekti sanki burada forumda on numara sohbetler paylaşımlar oluyor fakat gerçekte sanki durumlar biraz değişiyor gibi geldi bana , ortam sanki biraz daha resmileşip ciddiyet kazanıyor :) ne dersiniz :)?? hatta bir ara gördüğüm tüm mt üyelerine tek tek hoşgeldiniz demeyi istedim , fakat tabiki doğal olarak herkez aç karnını doyurma çabasında ekmekle salatalara saldırıyor olduğunu görünce vazgeçtim:queen:

yinede düşündüğümden çok çok iyi geçti bir çok arkadaşımı tanıma fırsatı buldum , inşallah seneye allah kaza keder vermezde mt için yi,ne yuvacık gezisi düzenlenirse bu sene acemiliğime geldi ama seneye ben ortamı ısıtmasını bilirim :)

bu organizede adı ve emeği geçen tüm mt dostlarına sevgiler..

evime geldim duşumu aldım forumlara baktım ve üzüldüm gelemeyen çok arkadaş olmuş :pale: biz çok eğlendik forumdan bir kaç arkadaşla tanışma fırsatım oldu hatta bizim mahalleden erkanda foruma üyeymişte benim haberim yokmuş fena tesadüf oldu herşey çok güzeldi. Allah ne güzellikler yaratmış ben hayatımda öyle güzel yerler görmedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

evet arkadaşlar güzel bir gündü gerçekten fakat bir kaç şey eklemeliyim benim ilk katıldığım bu yuvacık gezisiyle alakalı ..

ben o gün gerçekten çocukların bayram sevinci gibi bir şey yaşadım :) bundan memnunum ancak dikkatimi şu çekti sanki burada forumda on numara sohbetler paylaşımlar oluyor fakat gerçekte sanki durumlar biraz değişiyor gibi geldi bana , ortam sanki biraz daha resmileşip ciddiyet kazanıyor :) ne dersiniz :)?? hatta bir ara gördüğüm tüm mt üyelerine tek tek hoşgeldiniz demeyi istedim , fakat tabiki doğal olarak herkez aç karnını doyurma çabasında ekmekle salatalara saldırıyor olduğunu görünce vazgeçtim:queen:

yinede düşündüğümden çok çok iyi geçti bir çok arkadaşımı tanıma fırsatı buldum , inşallah seneye allah kaza keder vermezde mt için yi,ne yuvacık gezisi düzenlenirse bu sene acemiliğime geldi ama seneye ben ortamı ısıtmasını bilirim :)

bu organizede adı ve emeği geçen tüm mt dostlarına sevgiler..

piyanist arkadaşım valla bende ekmeğe balığa mıhlamaya salataya girişince kimseyi göremedim :pale: eğer selamını alamadıysam yada duymadıysam özür dilerim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
sabah yaşadığım kaza dolayısıyla (öndeki araç ani fren yapınca ıslak zeminde arka frenin mağduru olarak sağa yattım) günün talihlisi olmama rağmen gayet güzel bir gündü benim için. Forumdan çok değerli arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu. Katılanlara teşekkürler.

sen gölcük ben karamürsel yabancı geldik yabancı gittik vay dostum beeee...:salut::cherry:

ayrıca geçmiş olsun inşallah fazla bir hasar yoktur ,tabiki önce can ...

ben de düşme tehlikesi atlattım ama çok şükür toparladım. hemen arkadaki arkadaşa da aynı piyango vurdu :)

Kocaeli İl Temsilcisi
evime geldim duşumu aldım forumlara baktım ve üzüldüm gelemeyen çok arkadaş olmuş :pale: biz çok eğlendik forumdan bir kaç arkadaşla tanışma fırsatım oldu hatta bizim mahalleden erkanda foruma üyeymişte benim haberim yokmuş fena tesadüf oldu herşey çok güzeldi. Allah ne güzellikler yaratmış ben hayatımda öyle güzel yerler görmedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------

piyanist arkadaşım valla bende ekmeğe balığa mıhlamaya salataya girişince kimseyi göremedim :pale: eğer selamını alamadıysam yada duymadıysam özür dilerim :)

estağfurullah , özür ne kelime allah sağlık versin bu geziler bitmez :):cat:

eeeee kaşarlı,mıhlamayı açık temiz havayı, güveçte balığı,köfteyi gören kendini kaybetti zaten :p

baktım piranhalar gibi saldırılıyor yemeklere , arkadaşlar rüzgarı yemişler sabahtan yola çıkmışlar , tatlı bir yorgunluk ve açlık abi ben olsam bende dünyayı gözüm görmezdi doğrusu ,

fakat fiyat ve yemeklerin kaliteleride oldukça iyiydi bence ...:cat:

e hani bi kaç resimle olmazki ,ben olsam en az 100-150kare çekmiştim :cherry:

benim aklımda başka yerler de var havalar ısınsın bi planlarımı suncam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

7-8 gündür eve uğramadığım için fotoğraf makinemi de alamadım yanıma alsaydım sen o zaman görürdün 150-200 çekim bile benim için sadece başlangıç...

guzel geziydi, duzenleyen ve gelen arkadaslara tesekkur ederim. gurup surusunu pek sevmedim acikcasi. tamam hizi yapmak tehlikeli, hatta cok sevmiyorum fakat bizimki abarti yavas oldu sanki. :queen:

donus daha eglenceliydi, demekki ben tek seviyomusum. :p

benim aklımda başka yerler de var havalar ısınsın bi planlarımı suncam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

7-8 gündür eve uğramadığım için fotoğraf makinemi de alamadım yanıma alsaydım sen o zaman görürdün 150-200 çekim bile benim için sadece başlangıç...

o kadar kişiden başka çeken olmuştur heralde yöneticilerden falan.ama kimse yok ortalıkta herkes yorgun düşmüş sanırım:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi

olsun 2 resim yeter diğer arkadaşların hakkını gaspetmek olmaz onlarda paylaşsıın :cherry:

sohbetten aslında o kadar aklıma gelmedi ama tabiki dataylı fotoğraflamak güzel olurdu :):cat:

guzel geziydi, duzenleyen ve gelen arkadaslara tesekkur ederim. gurup surusunu pek sevmedim acikcasi. tamam hizi yapmak tehlikeli, hatta cok sevmiyorum fakat bizimki abarti yavas oldu sanki. :queen:

donus daha eglenceliydi, demekki ben tek seviyomusum. :p

sana katılıyorum grup sürüşü 60 - 70 arası yerine 80 - 100 arası daha iyi olurdu ama tahminimce arızalı motoru olan arkadaşlar vardı onalrı gruptan kaybetmemek için yavaş gittik heralde. bizde senden hemen 10 dakka sonra felan çıktık resim felan çekine çekine geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar