5. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi - 29 Mayıs 2011 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saat 9.15 ve izmitte hava güzel =) hadi gelin :queen: lastik havalarını kontrol etmeyi unutmayın :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

açık öğretimcilerin bedvası tuttu,inceden çiseliyor yağmur =)

saat 9.15 ve izmitte hava güzel =) hadi gelin :queen: lastik havalarını kontrol etmeyi unutmayın :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

açık öğretimcilerin bedvası tuttu,inceden çiseliyor yağmur =)

Baylar bayanlar Kocaeli MT ;

Davet ettiiğim arkadaşlarım adapazarından eşmeden sarımeşeden geliyor havayı bahane etmeyelim :D
Serk21 sende arkadaşlarını gazla bende böyle gazlıyorum...
Saat : 11 İzmit Otobüs Terminali...

Kocaeli İl Temsilcisi
yavvv saat kaçta burada ,kocaelinde olacaksınız ? ağaç oldum bekleye bekleye :queen:

kazasız belasız geldik şuan yuvacıkdayız 80 taneden fazla motorla geldik yağmur yemedik şansımıza

valla cepten yazıyorum agalar resim mesim akşama ama gelmeyen çok pişman yok yağmur muş yok bilmem ney herşey güzel burda şuan balıkları bekliyoruz

vaybe bu sene ben yokum.umarım iyi eğlenirsiniz:pale::pale::pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

saat 07:00 ve ümraniye bölgesinde sağnak yağmur başladı:D:mrgreen:

ankara yağmurlu :queen::queen::queen::queen::queen:
yasin benim tişortü unutma ona göre :)

Son düzenleme:
kazasız bir şekilde evimize ulaştık... yolda arızalanan daha doğrusu şişen sedat ın motoruda çekmeye gerek kalmadan evine ulaştı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar