samandıra kartal bağlantısından tem'e bağlanabilirsin bu ücretli yol üzerinde kurtköy kavşağını geçtikten sonra opet gelecek mehmetçik vakfı tesisleri. burada toplanıyor olacağız raphae1'in dediği gibi bizim yanımıza gidip gelme boşa benzin yakma bence direk tem'e bağlan kartal veya kurtköyden zaten opet mehmetçik tesisleri kurtköy sapağından sonra :cat:
sen ben varız başka kim var (=
Unnamed ve emre vardi en sin ama onlardan birdaha ses cikmadi heralde yollari iyi ogrendiler![]()
Unnamed ve emre vardi en sin ama onlardan birdaha ses cikmadi heralde yollari iyi ogrendiler![]()
üstat anadolu yakasından gelen varmı diye sorduk..
isteyen irtibata geçsin dedik...
isteyeni pendik köprüsünde bekler ordan tek teker ramço nun grubuyla buluşup mehmetçik vakfına doğru yola çıkarız...
onlar pendik tarafından gidiyorlar anlaşılan oraya kadar gitmektense direk otobana girer gideriz bence :cat:
pendiğe kadar gelmeyelim biz direk otobana çıkar gideriz
14-newceri
15-babaçi
16-mükerrem
17-mete_han
muhterem eğerki buluşma yerine geleceksiniz bildiğim kadarıyla kurtköyden giriş yapmanız gerekiyor otobana..
yinede tabii ki karar sizin...
fikri değiştirirseniz bana ulaşırsınız...:cat::rendeer:
gurup sürüşlerinde bu 5 kişiden uzak durun
yanlış okumadım! 17. zerzavatın içinde bir insan daha yaşıyor
otobana dudullu gişelerdende girsek kartaldanda pendiktende girsek fark eden birşey yok nasıl olsa ankara istikameti üzerinde kalan opet üzerinde toplanıyoruz
17. sıradaki arkadaş geçen seneki gibi pardüsö giymeyecek diye söz vermişti umarım söz verdiği gibi koruma ekipmanlarını kuşanıp gelecek :cat:
evet kurtköy gişelerden girmenize gerek yok... dudullu samandıra gişler dediğiniz gişler anadolu gişlerdir.. ankara otobanı ücretli geçiş.... ordan girdinizmi iilk çıkış kartal , sonraki kurtköy, sonraki orhanlı sonra gelen opet mehemtcik vakfı.... yol üzerinde başka benzinlik yok.. bir adet kamyon parkı var ordada benzinlik yok...
sen buralara gelmeyeli Kartal - Kurtköy arasına yeni çıkış inşaa edildi...:bounce:
gurup sürüşlerinde bu 5 kişiden uzak durun
yanlış okumadım! 17. zerzavatın içinde bir insan daha yaşıyor
üstat anadolu yakasından gelen varmı diye sorduk..
isteyen irtibata geçsin dedik...
isteyeni pendik köprüsünde bekler ordan tek teker ramço nun grubuyla buluşup mehmetçik vakfına doğru yola çıkarız...
Kardesim sen anadoluda. Kimse varmi dediginde benxe ben varim hatta yollari bilmiyorum demistim.
suan foruma telden baglandigim icin onceki yazilari bulamayacagim ama sıkılmaz isen bak) neyse bi sekilde hallettik . Sıkınti yok yani.anadoludan ve optimuma yakin olup isteyen ve yolu bilen bilmeyen arkadaslari bekleriz.
![]()
avrupa yakasından kac kısı gelıyor arkadaslarr artıı dıger anadolu yakasındakı bulusma noktasını bılen varmıı ıcınde bılen varsa parmak kaldırsın ???:cat: