5 dakkada beşiktaş:) 1000rr

istanbuldaki 1000 RR videosu:

temkinli desen temkinli değil apaçi desen apaçi değil
belli ki kendini apaçi gösterebilmek için kasmış.

arkadaş tırtsan tırlığını biliceksin manasızlığını youtube e koyup kendini madara etmiyceksin.
aynen katılıyorıum kardes sana adam bir kere adam akıllı vites değiştimeyı bılmıyor gereksız kompresyon ıle makınanın yıgılmasına neden oluyor altındakı makına sankı lahmacuncuların kullandıgı scooterlardanmış gibi en solda giden arabanın solundan gecmeye calışıyor bi kaç kere oldu cok guldum gercekten allah akıl fıkır versın

herkez kafasına göre araç kullanıyor motorlusuda arabalısıda................

video sahibi arkadaş sevmediğim bi hareket yapmış kozyatağında sol şeritte beton bariyerler ve arabanın arasından süratle geçmiş.bu bence çok tehlikeli arabanın ufak bi sola kayması sonucu motorun halini düşünmek istemiyorum.onun dışında başka bi olayı yok zaten her motorcunun yaptığı sollamaları yapmış.he kimsede yapmıyorum demesin ben hep görüyorum:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
En sol seritte arabanin da solundan geciyor olmak cidden deli isi. Kimse ozenmesin bence, kaza riski bu noktada besbelli tavan yapiyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En sol seritte arabanin da solundan geciyor olmak cidden deli isi. Kimse ozenmesin bence, kaza riski bu noktada besbelli tavan yapiyor.

Bunu yapanlardan bir tanesi geçen hafta feci şekilde can verdi, belkide video ona aittir.

Bugün aynı yolu aynı araçla gittim, 25dk daha sağlıklı olur kanısına vardım.:p

Bunu yapanlardan bir tanesi geçen hafta feci şekilde can verdi, belkide video ona aittir.

Bugün aynı yolu aynı araçla gittim, 25dk daha sağlıklı olur kanısına vardım.:p

abi yapma ben bu videoyu korken aklımda sen vardın kalamış maltepe 3dakkada gtmiş biri olarak:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi yapma ben bu videoyu korken aklımda sen vardın kalamış maltepe 3dakkada gtmiş biri olarak:queen:

Abi ben üç dakkada gitmedim ki, geze geze gittim, siz yağmura 3dk sonra yakalandık dediniz, ben yağmur felan görmedim:silent:

Yeminle ses duvarını delmedim, yağmur duvarı diye bir şey vardıysada delindiyse bilemiycem.:p

GKN

napıyo bu?
kafasımı güzel banamı öle geldi, neden hep yüksek devirde tutuyo makinayı?
gazlamıyoda yol buşalınca..!
gereksiz bi video olmuş, boşa benzin yamış beşktaşa kadar:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok kötü kullanıyor motor kullanmakla alakası dahi yok fazla yaşamaz her kimse allah yardımcısı olsun:pale:

cok ozur dılıyorum ama bısefer SALAKLIK ve cokda suratlı deıl yaptığı mantık dısı bı hareket tam ;motorcu ıste boylelerını ne yapmazsın.... dedırten turden(dıyer suruculer acısıdnan soyluyorum)

erzurumdakıne gelınce sankı adam dunyayı kurtarmıs adını soyadını yazmıs vıdeonun basına.....ehueheuheuheuheueueuehueheueheuhehe

Son düzenleme:
polis falan yok herhalde adam rahat rahat gidiyor. bide vites değiştirse tam olucak.Bunlar plakayı falan süküyodur arkadan ceza falan gelmesin diye.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
cok ozur dılıyorum ama bısefer SALAKLIK ve cokda suratlı deıl yaptığı mantık dısı bı hareket tam ;motorcu ıste boylelerını ne yapmazsın.... dedırten turden(dıyer suruculer acısıdnan soyluyorum)

erzurumdakıne gelınce sankı adam dunyayı kurtarmıs adını soyadını yazmıs vıdeonun basına.....ehueheuheuheuheueueuehueheueheuhehe

Yeni bir bulusa imza atsa bu kadar gururlanmaz heralde. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar