5 ay içinde cbf 150 ye 3. zam bugün geldi

bence stok meselesı motorsıkletlerın stokları az yedek parcalarıda oyle ama araba stoku baya yaptılar krız abd de cıkıyor en cok bızı vurdu :) aslında ulkemızde zaten krız vardıda ! ıteleme ıle mıllet onemsemıyordu bence olay stok meselesı yarınlarda araba stoklarıda azalırsa araba larada zam gelır tabı eskı teknolojı yenı teknolojı meselesıde var ayrıca devlet vergıde esneme yaparsa dengeleme olur gıbı ama sonucta uretım yapmayan ulkeler her zaman batar .................olan vatandas olarak bıze oluyor ! !

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hakikaten bu motor sektöünün ne yapmaya çalıştığını bende anlamış değilim.Neyse 19 unda fuara bir gidelimde ondan sonra bir değerlendirmeye alırız.

Arkadaşlar,ucuza alıncada altında bir maraz arayın derim.Daha aldım diye başlık açmadığım motorumun 1 haftadır plakasını çıkarmadılar.Hatta parayıda verdim ve bekliyorum.Baktım işlemler bitmiyor bende makinayı şasi ve motor no'su yazılı ve imzalı bir kağıt alarak çıkardım.Şİmdi evimin önünde branda altında yatıyor.Hesapta pazartesi bitecek ama ben şüpheliyim.Demek istediğim ucuza alacağım deyip herhangi bir satıcıya para bağlamayın.200-300 lira diye bu strese değmez.Gidin adam gibi iş yapan yere hakkını verip alın.Yok hakkettiğinden fazla para istiyorlar diyosanız başka alternatif düşünebilirsiniz fakat CBF'in kendi çapında rakibi pek yok.

Cbf 150 nin Ötv indiriminden önceki son fiyatı Honda web sitesindeki plaka ve diğer masraflar hariç 3980 tl idi. Ötv indirimiyle küsüratını tam hatırlayamasamda 3600 tl küsürlere kadar inmişti. Son bi kaç gün içinde yine zam gelmiş ve 3920 tl ye çııkmış. Yani yapılan zamla beraber ötv kdv indirimi hikaye olmuş oluyor. Ötv indiriminden önceki fiyatıyla arasında 60 tl var. Yani indirim olmasaydı bu motorun plaka ruhsat masrafları hariç fiyatı 4200-4250 tl falan olacaktı. Anahtar teslim de herhalde 4500 tl fiyat çekilecekti. Kabus gibi bişey. Otomotiv sekteründe de böyle bi eğilim var ama, ford başta olmak üzere araçlarına güzel bi zam yapmış durumda ve ötv indiriminin güzelliği tamamen ortadan kalkmış vaziyette. Genel olarak aslında bu indirim biraz hikaye oldu. Firmaların aç gözlülüğü yüzünden midir nedendir bilmem. Bu sorumsuz firmaların, böyle bi dönemde bile uyguladığı anlam veremediğim kar hırsı, bizi memleket olarak rahatlıkla büyük çıkmazlara sürükler.

Bu zam 5 ay içinde cbf 150 ye gelen 4. zam olarak ta yorumlanabilir.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda'yı anlamıyorum...

Şu fiyatlara bakarmısınız arkadaşlar ya...:pr:

Hani indirim 3 ay sürecekti...

Offf...offff

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya abicim bu ötv indirimi haziranda bitmiyormu:silent: bu zamdan sonra ötv indirimide bitince 4300 olur herhalde :pr:

CBR 125 de 5.000 liradan 5.240 TL. olmuş:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar