5 aralık sinema buluşması

hangi filmi tercih ederdiniz.

• A.R.O.G

Oy: 30 78.9%
  • MuRo

Oy: 8 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    38
bu arada ilkay msndede yok yaw sitedede yok teli olan biri tel acsın bişimi oldu acep :silent:

durun ya ne suçluyosunuz beni :salut:
sorsanıza ne olduda yok bu çocuk diye herkes suç atsın anca her akşam sitede olan kişi bi anda nasıl kaybolucak yoksa hıh küstüm :p

durun ya ne suçluyosunuz beni :salut:
sorsanıza ne olduda yok bu çocuk diye herkes suç atsın anca her akşam sitede olan kişi bi anda nasıl kaybolucak yoksa hıh küstüm :p
1.............2..............3................. güüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm:queen:

bak bak açııklama yapıcağı yerde bide bizi suçluyo yaw insan bari birine haber bırakır. .

bak bak açııklama yapıcağı yerde bide bizi suçluyo yaw insan bari birine haber bırakır. .

walla ole bi yerdeydimki avea çekmiodu trcell çekiodu ama kontr yoktu artık allaha emanet yaşadık bi hafta perşembe sabahından dönücektik normalde arkadaş bizi getirecekti satış yapınca patladım bende :salut:
bayramdan sonraya bişeler yapalım artık :cat:

walla ole bi yerdeydimki avea çekmiodu trcell çekiodu ama kontr yoktu artık allaha emanet yaşadık bi hafta perşembe sabahından dönücektik normalde arkadaş bizi getirecekti satış yapınca patladım bende :salut:
bayramdan sonraya bişeler yapalım artık :cat:

ilkay başka bahane kalmadı hepsini saydın mubarek

olurda bi şile gezisi olursa eski şile yolunda gösteririm size nerde kaldığımı gözlerinizle görürsünüz nasıl teknolojiden uzak bir yerde yaşadığımı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar