5 aralık sinema buluşması

hangi filmi tercih ederdiniz.

• A.R.O.G

Oy: 30 78.9%
  • MuRo

Oy: 8 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    38
Eğer Arog'a gidilecekse neresi olursa olsun yer bulmak eminim ki büyük problem olacaktır.Önceden rezervasyon olabilirse ne ala ama diğer türlü perişan olunmazsa güzel olur:cat:

hakkaten hiç yer bulurmuyuz diye düşünmüyoruz hafta başından listeyi oluşturp sinemada yer ayarlamak lazım ..

arkadaşlar şu olayı pazartesi yada perşembe yapsakta bir bilete 2 kişi girsek güzel olmazmı

yaw az kala-balık gitsekde sinema kapatsak gittiğimiz her yeri kapatıoz ya

arkadaşlar şu olayı pazartesi yada perşembe yapsakta bir bilete 2 kişi girsek güzel olmazmı

abim benim be azından bal akıo harbiden yaw
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
eee beyler ne durumdayız bu ilkay bey msndede yok napıyoruz hele bi diyim bakıyım bana

bu topic patladı bile bugün 3 aralık ve bilet bulamayız gitsek bile 2 kiş arkada bir orda biri burda ayrı ayı yerlerde oluruz ki o zaman birlikte gitmenin ne anlamı kalır.. ilkay bu ilgisizliğini bize bi açıkla bakem ?

bu topic patladı bile bugün 3 aralık ve bilet bulamayız gitsek bile 2 kiş arkada bir orda biri burda ayrı ayı yerlerde oluruz ki o zaman birlikte gitmenin ne anlamı kalır.. ilkay bu ilgisizliğini bize bi açıkla bakem ?

etire abim dogru söluyor ilkayı krusuye bekliyoruz yoksa darbe yapıcaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben muro diyorum arkadaşlar , daha eylenceli olucağını düşünüyorum.

Arkadaşlar ne oldu sonuç nedir nerede ne zaman hangi filme gidiyoruz yok mu bilgi ....
Güncelll Lütfen....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmm. :mrgreen:

bugün 5 i ayın ee yattı sinema işi :p

bence perşembe yada pazartesi bi gün ayarlayın bi bilete bi bilet bedavadan yararlanılsın kişi başı yarı bilet fiyatına gelir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ben bugun ıssız adama gidiyorum gelmek isteyen varmı???:p

aroga gittim tavsiye etmem malesef :( yine siz bilirsiniz rıdavan dilemenin espirisi güzel filimde onun dışında hüsran.

ilkaydan belliydi zaten bu işin yatıcağı kırk yılda bir siteye girecek mej yazıcak sinemaya gideceksiniz :bounce:şu bayram geçsin bak ben size süpriz yapıyım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar