5 aralık sinema buluşması

hangi filmi tercih ederdiniz.

• A.R.O.G

Oy: 30 78.9%
  • MuRo

Oy: 8 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    38
arkadaşla bilindiği üzere 5 aralıkta vizyona girecek 2 tane sinema yer almakta

biri namı değer cem yılmazın G.O.R.A.'nın devamı niteliğinde AROG
diğeri ise kurtlar vadisinden MURO

işte olay budur oylama sonucunda hangisi daha çok tercih toplarsa o sinemaya gidilecek arkadaşlar :cat:

bu arada saat olarak 6 7 saatleri arası düşünülmüş olup tam saat veremiyorum çünkü daha hiç bir sinema daha bunun hakkında bir bilgi vermiş değil bunlar olduğunda tam bilgileri yazıcam
yer bilgisine gelince kadıköy tepe nautilus olarak düşünüldü ama bilet bulunamama ihtimaline karşı alternatif olarak kozyadağı cine bonus premium düşündüm trio konutlarının altındaki yerde ve salonlarını yarıdan fazla dolu görmedim hiç bi zaman :cat:

bakalım kimler gelicek :queen:

bide etkinliklere anket eklenemiyormu site yönetimi bi yardımcı olursa sevinirim :cat:

Son düzenleme:
ayıpsın hocam geliyoruz yasınler ewrenler falanda gelir cadde tayfayı yaz sen kafadan

hehe gelin gelin baya güzel bi gün olacak sinema çıkışı saten (=

arkadaşlar G-O-R-A derim gülelim eğlenelim cmylz klasiği olacak bir flim tabi oylamada muro kazanırsa napalım ona da gidicez mecbur :mrgreen:

diğerinede sonraki hafta sonu gideriz olmadı hangisi çıkarsa :cat:

ben gora ya her halükarda gidicem zaten kopucamızdan eminim düşünsene sinemadan çıkıcaz yanaklarımız kasılmış :mrgreen: konuşamıyoruz bile gülmekten ( bide çok komik olmuyomus yerin dibine girerim artık) o kadar güveniyorum yani i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

GORA iyi gibi....

5 aralıkta hangi sinema ve saat kaçta?

şu an için hiç bir sinema yayın saatlerini vs yayınlamadığı için ve gelicek olanlardan çalışanlarıda düşünürsek akşam 9 gibi olur muhtemelen yoksa daha erken saatlerde olur

diğer konuda neresi
tepe nautilus şu an aklımda olan ama oradaki yoğunluktan bilet bulmamız çok zor olabilir alternatif olarak kozyatağı cine bonus premio var trio konutlarının orada güzel bir mekan ve hiç bir zaman sinema salonunu tam dolu görmedim genel olarak yarısı felan dolu gördüm gittiğim zamanlarda :cat:

motor serviste yapın bakalım etkinlikleri ohh

şaka bi yana izmirdeyim iyi eğlenceler

şu an için hiç bir sinema yayın saatlerini vs yayınlamadığı için ve gelicek olanlardan çalışanlarıda düşünürsek akşam 9 gibi olur muhtemelen yoksa daha erken saatlerde olur

diğer konuda neresi
tepe nautilus şu an aklımda olan ama oradaki yoğunluktan bilet bulmamız çok zor olabilir alternatif olarak kozyatağı cine bonus premio var trio konutlarının orada güzel bir mekan ve hiç bir zaman sinema salonunu tam dolu görmedim genel olarak yarısı felan dolu gördüm gittiğim zamanlarda :cat:

geçenlerde bir müşterim gitmiş bonus premioya...ateş pahası diyordu:queen:

ilgilenmedim valla.... bilseydim sorardım:queen::queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
5 aralık cumaya geliyor. :pale: Tam iş çıkış saatim. Eğer daha geç bir saatte olursa ben de gelmeyi düşünürüm. Ama tabiki de Cem Yılmaz'a... Muro da kimmiş? :p

Muro tutmaz arkadaşlar ben söylemiş olayım....A.R.O.G en azından daha fazla gülersiniz...:cat:

ya ilk yardım ekibi atıp tutanlar vardı sinema ya gidelim felan bakıyorum laf var icraat yok . .

5 aralıkta GKN nin düğünü war :p

düğün çıkışımı gitsek naapsak :p

E-M-R-E abi geliyosa bende varım :) tabi ehliyetimi alırsam gelirim diye düşünüyorum ama belki kısmındayım şuanda MURO ya gidelim ya gülüncekse muro ya gülünür bence :)

E-M-R-E abi geliyosa bende varım :) tabi ehliyetimi alırsam gelirim diye düşünüyorum ama belki kısmındayım şuanda MURO ya gidelim ya gülüncekse muro ya gülünür bence :)

canerim ben aylardır ehliyetsiz geziyorum takma kafana bi durum olmaz olsa bile evde kaldı dersin ki zaten ehliyetin o zmna kadar işlenmiş olur yani kayıtlı olur :cat: illa motor değil hava kötü olsada gel otobüsle felan maksat muhabbet ztn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar