5 - 6 Nisan 2008 - Ankara, Anıtkabir Yolculuğu

Arkadaşlar,

İzmirli motosiklet tutkunlari olarak 5 - 6 Nisan 2008 tarihinde bir Ankara, Anıtkabir yolculuğu planlandı. Katılmak isteyen olur mu?

Sevgili dostum BlackSnake Sedatın gönderdiği emaili aşağıya yazıyorum.

Biz İzmirli Motosiklet tutkunları olarak Ulu Önderimiz ATATÜRK'ün ziyaretine gidiyoruz.
5 Nisan 2008, cumartesi sabahı 50 - 60 motor saat 07.00 gibi Cumhuriyet Meydanında buluşuyoruz.
07.30 gibi teker döndürüyoruz.
3 veya 4 mola ile 17.00 gibi Ankara girişinde Ankaralı Motosiklet sevdalısı dostlarımızla buluşacağız.
3 otel alternatifimiz var.
Özel reflektörlü ve ay-yıldızlı yelekler yaptırdık. Maliyeti 6 ytl oldu. Katılan tüm dostlarımız bu yeleklerden alırsa güzel bir uyum da sergilemiş olacağız.
Tabii İzmirle sınırlı kalmadı bu güzel olayımız. İstanbul, Ankara ve diğer illerimizden de katılmak isteyen dostlarımız bize ulaştı. Sizleri de aramızda görmekten gurur duyarız.

SESSİZ ÇOĞUNLUK OLMAKTANSA HAKKINI ARAYAN AZINLIK OLMAYI TERCİH EDEN HERKESE DAVETİYEMİZDİR..

Ayrıntılı bilgi için irtibat; Murat ÖZCAN 0.541.2139475

Progam;

1. Gün
----------------------------------------------------
5 Nisan 2008 - Ankara Anıtkabir Yolculuğu

07:00 Cumhuriyet Meydanı'nda Buluşma. Atatürk Heykeli'ne çiçek bırakma

07:30 Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket, Kordon üzerinden, Bornova ve Ankara Yolu

09:30 Kula'yı 10 kilometre geçince Shell İstasyonu'nda Yakıt ve ihtiyaç Molası ( 145,4 km )

11:30 Afyon'a gelmeden önce Cumhuriyet Sucukları Tesislerinde Öğle Yemeği ve Yakıt Molası ( 302,8 km )

15:00 Sivirihisar Yol ayrımında TŞOF tesislerinde yakıt ve ihtiyaç molası ( 447,5 km )

16:00 Ankara'ya 50 km kala Ankara'li motorsikletci arkadaslarimiz ile bulusma

16:30 Ankara'ya giris ve Polis eskortu esliginde Ankara Ataturk Kultur Merkezi onunde Ankara'li ve diger illerden gelebilecek arkadaslarimiz ile bulusma ve kisa bir brifing ( 587 km )

17.30 Otellerimize gitmek uzere dagilma

2. Gün
----------------------------------------------------
6 Nisan 2008 - Ankara Anıtkabir ziyareti ve geri donus

08.00 Ankara Ataturk Kultur Merkezi onunde bulusma

08.30 Anitkabir'e ziyaret icin teker dondurme

09.05 Yapacagimiz saygi durusu ve ardindan Anitkabri ziyaret

11.00 Ankara'dan Izmir'e hareket .

Donus programi kisilerin kendi olusturacagi gruplar ile olacak olup serbesttir , ancak grup olusturmada sikinti yasayacak arkadaslarimiz olursa ayrica program yapilacaktir !

Arkadaslar ;

Ankara'dan izinlerimiz alindi ve yukaridaki sekilde bir program yaptim .

Hem Izmir'de , hemde Anitkabir'de birakacagimiz karanfillerimizi Izmir'den tedarik edip araba ile gelen arkadaslarimiza tasitacagiz Ankara'da bir de karanfil aramayalim

Bu arada araba ile gelmek serbesttir . Su anda Izmir'den katilimda bulunacak motorsiklet sayisi Sedat Karayilanoglu'nun bildirdigi rakam ile birlikte 50 civarinda olacaktir . Ankara'dan ve diger illerden katilacak arkadaslarimizda ilave oldugunda 100 motorsikleti asacagimizi dusunuyorum . Bir kisim basinda konu bugun itibari ile gundemede geldi ( mailin en alt bolumunde bir haberimiz var) , sayinin daha da artmasi icin elimden geleni yapiyorum , yapiyorsunuz !

Izmir'den cikista sevgili egitmenimiz Ugur Ertekin'in olusturacagi gruplar halide seyahat edecegiz ve onculermiz , artcilarimiz olacak . Yukarida belirttigim program dahilinde Ankara'da karsilanacagiz ve Ankara icerisinde daha kalabalik bir grup olarak eskort esliginde seyahat edecegiz . Orada kalabilecegizimiz oteller ile ilgili olarak Agabeyimiz Levent Vardar bir calisma yapti ve o calismayi bu iletinin ekinde size sunuyorum . Otel'de konaklayacak arkadaslarimiz ilisik listede ki otelleri arayarak 5 nisan gecesi icin lutfen rezervasyonlarini yaptirsinlar ve Levent Vardar'in ozel indirim yaptirdigi fiyatlari parantez icindeki notu ile bana iletti . Lutfen bu notu dikkate aliniz ! ( Bu fiyatlar otellerden ozel gorusulerek, OZEL alinmis fiyatlardir. Otelciler, boyle fiyatimiz yok derler ise arkadaslar israrci olsunlar ve fiyatlarin Peninsula Turizm - Kusadasi'ndan alindigini belirtsinler.. )

Tum bu yazilanlarin ardindan gelecek olan arkadaslardan bir ricam olacak ! Lutfen tum katilimci arkadaslar bana cep telefon numaralarini , motor plakalarini (araba ) ve motorsiklet markalarini ozelime mail atarak bildirirler ise cok faydali olacaktir.

Emegi gecen herkese tesekkurler

Sağlıcakla kalın,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallai güzel olur gelin baştacısınız!:rendeer:

Buyrun gelin bakalım, başkentimize, Ankaraya 50 Km bir aksilik olmazsa nerde karşılayacağız sizi.

helal olsun çok anlamlı ve grur verici bi gezi şindiden göğsüm kabardı ve bir kere daha iyi bir motorsiklet tutkunuyum dedirtdirdiniz bana teşekkürler

Mukemmel organizasyon allah kısmet ederse Ankara gişelerde bekliyoru olucam.

Özel reflektörlü ve ay-yıldızlı yeleklerin fotosu varmı cok merak ettim mutlaka istiyorum =)

ya arkadaşlar istanbuldan kimse gitmiyomu ve giden varsa prgram nasıl bi anlatırmısınız

Mukemmel organizasyon allah k?ederse Ankara gi? bekliyoru olucam.

Öºel reflekt? ve ay-y??klerin fotosu varm?merak ettim mutlaka istiyorum =)

Ankara gişeler nere yaa, adamlar izmirden eskişehir yolu üzerinden gelmeyecekler mi,
bu arada o gün açımöğretim sınavıa var ilgilenenlerin bilgisine,
birde ankara bu aralar acayip soğuk haberiniz ola sımsıkı giyinin, valla donarsınız.

keşke sınav haftası olmasaydıda bizde gelseydik:pale:

bende pazar gunu ıcın katılabılırm ataturk kultur merkezınden hep bırlıkte gıdrız bı daha...buyrun gelın...

ilgili basın bultenini :

Vatanını seven insanların
İzmir'li motosiklet tutkunları 5 Nisan günü Kordon'daki Cumhuriyet Meydanı'ndan yola çıkarak Anıtkabir'e teker döndürecekler.

İzmir'li Motosiklet Sürücüleri yola sembolik olarak 50 motosiklet ile çıkacaklarını, güzergahları üzerindeki yerleşim merkezlerinin yanında İstanbul ve Ankara'dan yine sembolik olarak katılacak arkadaşları ile birlikte Ulu öndere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanların gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunmaları, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid etmeleri halinde Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmak vazifesine hazır olduklarını dile getirmeyi amaçladıklarını belirttiler.

Cumartesi gecesi Ankara'da konaklayacak olan grup 6 Nisan Pazar sabahı sembolik bir saatte, saat 09:05'de, ellerinde birer kırmızı karanfil ile Atatürk'ün huzuruna çıkacaklar ve "Türk istiklâl ve Cumhuriyetini korumak ve kurtarmak vazifesine hazırız" diye haykıracaklar.

Kalbimiz sizinle olacak Allah kaza bela vermesin,saglıcakla gidip dönesiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer uygun saatlerde uygun ortam oluşturulursa mutlaka katılmak isterim :cat:

Sizlerle birlikte olmayı çok isterdim ama bu organizasyondan beni affederseniz bir sonraki geziye katılmak için elimden geleni yapacağıma dair söz veririm.Ankara'ya,Ata'ya yapacağınız ziyaretinizinağız tadıyla tamamlamanızı diliyorum.Kalbim sizinle.:cat:

Ankara gişeler nere yaa, adamlar izmirden eskişehir yolu üzerinden gelmeyecekler mi,
bu arada o gün açımöğretim sınavıa var ilgilenenlerin bilgisine,
birde ankara bu aralar acayip soğuk haberiniz ola sımsıkı giyinin, valla donarsınız.

İyiki uyardın he yoksa gişelerde bekleyip durucaktım =)
Kafa dalgın işte =)

Anıtkabir rekorumuz : 2000011 Kişi ile (05-06 nisan 2008 Saat 22:01 PM) gerçekleşmiştir.:cat:

Helal olsun diyorum. Herzaman Türk Gençliği ve Milleti varoldukça Atatürk sevgisi yüreğimizde ve kalbimizde yaşayacaktır, yaşatacağız. Nur içinde yat yüce insan Mustafakemal Atatürk.:rendeer: Senin sevginle doğduk, sevginle yoğrulduk ve senin sevginle öleceğiz ama senin sevgini yücelterek...:rendeer:

anladığım kadarıyla bu organizasyon siyasi bi amaç güdüyor. yanlış anladıysam affola. katılımcılara kolay gele.

Anıtkabir ziyaretine katılmayı çok isterdim ama malum sınav haftası.

anladığım kadarıyla bu organizasyon siyasi bi amaç güdüyor. yanlış anladıysam affola. katılımcılara kolay gele.

Anıtkabir ziyaretine katılmayı çok isterdim ama malum sınav haftası.

Bu organizasyonun Siyasi boyutu ne olabilirki. Atatürk'ten bahsediliyor varmı dünya üzerinde gelmiş geçmiş böyle biri. Dünya büyüklüğünü kabul etmiş biz hala onun yaktığı meşaleleri söndürmek için uğraşıyoruz. Yazık başka bişey diyemiyorummm. Seni asla eleştirmiyorum çünki senin düşüncen bu yönde olmadığını düşünüyorum benim isyanımı anlayanlar anladıııı:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar