5.6.2006 Adana Ç.M.S.K Tarsus şelale Gezisi

ollo

çok acıktımm vallaa afiyetolsun herşey güzel görünüyyooo:cat:

yargıç' Alıntı:
Valla herzamanki gibi süper bir gezi olmuş. Yemeklerin tadına bakmadığım için birşey diyemeyeceğim, ama görünüşleri süpere benziyor. Adana Ç.M.S.K 'nın düzenlediği her gezi birbirinden çok güzel. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Bu hafta benim yoğun işler azalacak sanırım. Umarım bu hafta sonu yapılacak olan geziye katılırım. Valla bu geziler sayesinde gençleşmeye başladım:)

abi sen yoktun ya inan hiçbirşey farketmedi, saolsun murat, hasan, ve ben senin yerinede yedik. Inşallah diğer gezilerde olursun. kulağın çınladımı pazar günü sabah :)))))

pardon, söylemeye unuttum, resimler için teşekkür ederim hepsi çok güzeller.

Son düzenleme:
Maşallah Adana mt hiç durmuyor yerinde jasmine resimlere bakıp iç geçire, içi içini yer bi türlü Adana ya gidemedim diye. Adana yı bu kadar güzel bilmezdim hayran kaldım resimlere inşallah nasip olur birgün oralara gelip sizlerle ve adana nın güzellikleriyle tanışmak bizlere de.

@ael320

Abi nereye götürecen arkadaşı yemeğe? Bizde öğrensek diyorum :mrgreen:

jasmine' Alıntı:
Maşallah Adana mt hiç durmuyor yerinde jasmine resimlere bakıp iç geçire, içi içini yer bi türlü Adana ya gidemedim diye. Adana yı bu kadar güzel bilmezdim hayran kaldım resimlere inşallah nasip olur birgün oralara gelip sizlerle ve adana nın güzellikleriyle tanışmak bizlere de.
Selam :)
Eger Adanayı sana tanıtabildikse ve güzel tanıtabildikse ne mutlu bize:) :)
Artık gelirmisin gelmezmisin karar senin :) janem:rendeer: :rendeer:

Hareket C.tesi 14:30 Da Konya Drag Yarişina Gitmek Isteyen Varsa Haberleşelim Hocam Arkadaş Ariyor Shopper La Seyahat Edeceklere Duyurulur.uğur Kasan 0532 4571482

ah ulem ah iç çekmekten başka bişey yapamıyorum,aşk böyle işte adamı vurdummu vuruyor, ne gezilere gidebiliyoruz nede et yiyebiliyoruz.:salut:

gezilere gidememeni anladımda et niye yiyemiyosun anlamadım abü ya!

bak abi sana güzel bir fırsat uğur hoca yoldaş arıyor c.tesi 14:30 da klüpten çıkacak konyaya mut üzeri gidecek ekürinide alıp gidebilirsin yaw....sevgilerrr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar