- Konu Yazar
berliner' Alıntı:Walla elimize gecse daima geliriz ama olmuyor temmuzda gelecektim oda yatti artik insallah sonbahara dogru kismetse :rendeer:
berliner' Alıntı:Walla elimize gecse daima geliriz ama olmuyor temmuzda gelecektim oda yatti artik insallah sonbahara dogru kismetse :rendeer:
Yusuf kardes can sagligi olsun eylül - ekimde gelirim artik. Eskiden calistigim bir firmaya yeniden girdim o yüzden planlar alt üst oldu :rendeer:kılıçbalığı' Alıntı:dostum valla biz seni bekliyorduk üzdün şimdi bizi
Bu sene motorsuz gelecem ama seneye düsünüyorum, Alman arkadaslarida ayartabilirsem motorlarla gelebiliriz. :cat:Makine' Alıntı:Hayırlı olsun abi. Gelde ne zaman gelirsen gel. Görüşürüz inşallah. Abi motorla mı gelecen? :queen:
kılıçbalığı' Alıntı:Selam
seni Kuvva ya aakreep e ve diğer tüm izmirli mt ci dostlarıma haval ediyorum.ya dostum buralara kadar geliyosun ve transit geçiş yapıyosun.demek kimse o guruptan sana selam vermedi.ohhh olsun sana ii etmişlerr .bende izmir e gelirsem durmadan geçip gidicemmmmmm.diyemiyorumm![]()
![]()
![]()
![]()
şimdi sana kızıp oruç bozmak olmaz dimiii:mrgreen: :mrgreen:
senin nick i degiştirdim ben artık sen üvey halaoğlusun artık bittin sen bittinnnnnnnn:farao:
Hasannn "düdük" koptum yaaaaaaa
yemek uzmanı olduğunuz nasılda belli oluyorha! ha !nimesay' Alıntı:güzel bir gezi olmuş.Yine çoşmuşsunuz.ayrıca yemekler çok güzel görünüo.
aaa aşk olsun adem abi sen varken bana yemek uzmanlığı yapmak düşer mi ?hiçael320' Alıntı:yemek uzmanı olduğunuz nasılda belli oluyorha! ha !
hasan abi bende sizleri özledim:rendeer: ama diş problemim vardı artık dayanılmaz olunca bende bu gün dişimi çektirdim o yüzden bu hafta aranızda olamadım umarım önümüzdeki hafta sonuna kadar düzelirMakine' Alıntı:cem01 kardeşim özledim seni. Bu hafa mutlaka gel. Sensiz olmuyo :rendeer: