5.6.2006 Adana Ç.M.S.K Tarsus şelale Gezisi

kılıçbalığı' Alıntı:
:( dostum valla biz seni bekliyorduk üzdün şimdi bizi
Yusuf kardes can sagligi olsun eylül - ekimde gelirim artik. Eskiden calistigim bir firmaya yeniden girdim o yüzden planlar alt üst oldu :rendeer:

Hayırlı olsun abi. Gelde ne zaman gelirsen gel. Görüşürüz inşallah. Abi motorla mı gelecen? :queen:

Makine' Alıntı:
Hayırlı olsun abi. Gelde ne zaman gelirsen gel. Görüşürüz inşallah. Abi motorla mı gelecen? :queen:
Bu sene motorsuz gelecem ama seneye düsünüyorum, Alman arkadaslarida ayartabilirsem motorlarla gelebiliriz. :cat:

kılıçbalığı' Alıntı:
Selam

seni Kuvva ya aakreep e ve diğer tüm izmirli mt ci dostlarıma haval ediyorum.ya dostum buralara kadar geliyosun ve transit geçiş yapıyosun.demek kimse o guruptan sana selam vermedi.ohhh olsun sana ii etmişlerr .bende izmir e gelirsem durmadan geçip gidicemmmmmm.diyemiyorumm:) :) :) :)
şimdi sana kızıp oruç bozmak olmaz dimiii:mrgreen: :mrgreen:
senin nick i degiştirdim ben artık sen üvey halaoğlusun artık bittin sen bittinnnnnnnn:farao:

Hasannn "düdük" koptum yaaaaaaa

sevgili abicim kesinlikle haklısın, biz zaten bizi rezil ettiği için cezasını verdik foça dönüşü bütün motorları yıkadı:queen:

ayrıca yine her zamanki gibi muhteşem resimlerinizi bizlerle paylaştığınız için tüm mt.adana ya sevgi ve saygılarımı lütfen ilet, sizleri seviyoruz.:rendeer:

Arkadaşlar hepiniz yapmışsınız yapacağınızı yine çok güzel bir gezi düzenlemişsiniz.Ben matorumu aldım alalı ilkdefa bir geziye gidemedim ve acayip derecede pişman oldum bu arada nedenini soracak olursanız Adana'daki off shore yarış organizasyonundaydım ondan dolayı üstüne üstlük birde tekne batırdım yani kendi sürdüğüm tekne değildi 4 adet genç arkadaşımız su kayağı ipini 30 metre açığa bırakmışlar tabi suda gözükmeyen ipin üstünden geçtim ve tekneyi ters çevirdim Allah tan hiç kimseye birşey olmadı.

Geziye katılan vede katılmak isteyipde mazeretli olarak katılamayan tüm arkadaşlara teşekürler........:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmuş.Yine çoşmuşsunuz.ayrıca yemekler çok güzel görünüo.

yine çok güzel bir gezi olmuş. ellerinize yüreğinize sağlık
aman nazar değmesin :rendeer:

KebabLarın,tavukLarın kokusu buraya kadar geLdi :) chok güsel bi gezi daha yapmışsınız heLaL oLsun.Siz kebabLarı yerken ben sınavda testLeri çözüodum :(

Sevgili Adana lı dostlarım..Allah içinize sindirsin.Resimlere baka baka artık Adananın eşsiz güzelliklerini öğrendik sayenizde tabi ki..teşekkürler Adana :rendeer: Hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum.
Ayrıca Gönül dostum Kılıçbalığı,bizi haftasonu telefonla arayıp gezimizi şereflendirdiğin ve sıcak sohbetinle dostluğunu paylaştığın için teşekkür ederim.Mutlu kal.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ael320' Alıntı:
yemek uzmanı olduğunuz nasılda belli oluyorha! ha !
aaa aşk olsun adem abi sen varken bana yemek uzmanlığı yapmak düşer mi ?hiç :p :p :p

@rıder

Abi aslında birden karar verildi. Öyle planlı birşey yoktu yaw. Hem sen gelecektin acıktıma niye gelmedin?

cem01 kardeşim özledim seni. Bu hafa mutlaka gel. Sensiz olmuyo :rendeer:

Makine' Alıntı:
cem01 kardeşim özledim seni. Bu hafa mutlaka gel. Sensiz olmuyo :rendeer:
hasan abi bende sizleri özledim:rendeer: ama diş problemim vardı artık dayanılmaz olunca bende bu gün dişimi çektirdim o yüzden bu hafta aranızda olamadım umarım önümüzdeki hafta sonuna kadar düzelir

Geçmiş olsun. Düzelir merak etme. Sen forumu takip et mutlu ol kısa sürede geçer. Görüşmek üzere.

yarışa daldık, sonrada osman efendilerin batırdıgı tekneyi aradık akşam saat 9 kadar, ama bulamadık .iyi gezi olmuş plansız olmasına ragmen.afiyet olsun herkese

Valla herzamanki gibi süper bir gezi olmuş. Yemeklerin tadına bakmadığım için birşey diyemeyeceğim, ama görünüşleri süpere benziyor. Adana Ç.M.S.K 'nın düzenlediği her gezi birbirinden çok güzel. Emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Bu hafta benim yoğun işler azalacak sanırım. Umarım bu hafta sonu yapılacak olan geziye katılırım. Valla bu geziler sayesinde gençleşmeye başladım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar