480 km hızla kaza yaptı !

480 kilometre hızla kaza yapan ünlü televizyon sunucusu kazadan yaralanarak kurtuldu.22 Eylül 2006 09:19

BBC’de yayımlanan "Top Gear" adlı otomobil programının sunucusu, test sürüşünde 480 km hız yaptığı roket motorlu otomobille takla atarak ağır yaralandı.

KUZEY Yorkshire’de eski bir hava kuvvetleri üssü olan Elvington’da Vampir adlı araçla İngiltere Kara Hız Rekoru’nu kırmaya çalışan ünlü TV sunucusu Richard Hammond (36), saatte 480 km’lik rekor hıza ulaştı. Kask takan ve üzerinde ateşe dayanıklı yarış kıyafeti bulunan Hammond’un otomobili pistten fırlayarak takla attı. Hammond otomobilin enkazından çıkartıldığında, bilinci açıktı ve konuşabiliyordu.

Lakabı "Hamster"
Hava ambulansıyla hastaneye kaldırılan sunucunun hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Hammond, 1978’den beri yayınlanan ve dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan programı hazırlayan ekibe 2002 yılında katıldı. Programı Jeremy Clarkson ve James May adlı meslektaşlarıyla beraber sunan Hammond, boyunun kısalığı nedeniyle hayranlarının kendine taktığı "Hamster" lakabıyla tanınıyor.

Hürriyet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inanıyorumki canım kardeşim bu topicin kapatılmayacak.bu arada hamstere gecmiş olsun.o arabalara binip ing aksanıyla ukalalık yapınca nazara geldi demek

daha dün BBC de arabalarla buz hokeyi maçı yapıyolardı...
TOP GEAR en çok sevdiğim tv programlarından biri. ama giderek abarttıklarını düşünmeye başlamıştım bende. (arabalarla dart, futbol ,buz hokeyi, ski jumping falan) hayırlısı olsun ne diim..

Yüksek hızlarda ; etkilenen cisim ; yerçekimi özelliğini azaltır...
Kontrol zorlaşır ; sağa - sola dönme , yukarı - aşağı ivmelenme hassaslaşır ; aslında hassaslaşmaz tamamen kontrol dışına çıkar.Dümen zorlaşır!

Sanırım bu yüzden kaza yapmış olabilir.
Geçmiş olsun...

kesin yeni proğramda gösterirler kazayı top gear harbiden güzel proğram

severim keratayı
imrenirdim de çok
nazarıma mı geldi acaba:p

neyse geçmiş olsun

hadiyaaaa ben o programı takip ediyordummmm...çok üzüldüm geçmiş olsunn...acaba devam eder mi prog..???

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kaza Videosu
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=Xf52wKocoDs[/MEDIA]

allahım akıl fikir versin...

Neyse allah kimsenin basına vermesin yınede... Geçmiş olsun iyi kurtulmus valla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar