Haliç'teki emniyet şeridinden neredeyse her gün geçerim. Hiç ceza gelmedi. Eğer gelirse, cezaları ödemek için motoru satmam gerekir.
Benim de aynı durum; paranoyağa bağladım dünden beri e-devlet kontrol ediyorum, bir şey yok. Hani benim motoru satmam gerekmez de çok dokunur yani...
Ceza kodu 70056
TEM 0-2 otoyolu küzey istikameti BAĞCILAR
Dikkat edin buradan her ne olursa olsun gecenlere acımıyolar.
Fotoğraf var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Tamam buldum, tam benim söylediğim yerde yemişsiniz. Konu açmıştım bununla ilgili. Oradan her gün yüzlerce motorcu geçiyor. Gördüklerimi uyarıyorum. Ben aralardan giderken onlar geçiyor, içim acıyor yav. Yazık...
Orada iki tane arka arkaya kamera var ikisi de arkadan bakıyor. İstoçu 200 metre geçtikten sonra. Ben orasını kendim farketmiştim, görünce şok oldum. İyi ki geçmemişim dedim buradan. Çünkü trafik sola doğru sıkıştığından sağa geçmeye fırsat kalmıyor.
Merhabalar Arkadaşlar 46/2-f (70056 Tem 0-2 Otoyolu Kuzey İstikametli Bağcılar) Emniyet şeridini kullanmış olduğum için dün mail aldım 6439 Tl ceza yazılmış Motorlar için de böyle bir şey mümkün olabilir mi? diye mantığım el vermiyor ne Motor yolu var birde emniyet şeritleri ben kullanmayacaksam bu düzen nasıl bir düzen bilemedim isyanı geçiyorum. Bu ceza için yapılabilecek bir şey var mıdır herhangi bir yere itirazda bulunabilir miyim
Merhabalar Arkadaşlar 46/2-f (70056 Tem 0-2 Otoyolu Kuzey İstikametli Bağcılar) Emniyet şeridini kullanmış olduğum için dün mail aldım 6439 Tl ceza yazılmış Motorlar için de böyle bir şey mümkün olabilir mi? diye mantığım el vermiyor ne Motor yolu var birde emniyet şeritleri ben kullanmayacaksam bu düzen nasıl bir düzen bilemedim isyanı geçiyorum. Bu ceza için yapılabilecek bir şey var mıdır herhangi bir yere itirazda bulunabilir miyim
Hocam daha sonra ceza geldi mi? Haliçten sıklıkla gecmem gerekiyor da ona gore gecelim biz deBenim de aynı durum; paranoyağa bağladım dünden beri e-devlet kontrol ediyorum, bir şey yok. Hani benim motoru satmam gerekmez de çok dokunur yani...
Hocam daha sonra ceza geldi mi? Haliçten sıklıkla gecmem gerekiyor da ona gore gecelim biz de
Hocam daha sonra ceza geldi mi? Haliçten sıklıkla gecmem gerekiyor da ona gore gecelim biz de
Hiç ceza gelmedi. Epeyidir de Haliç köprüsünden geçmem gerekmiyor. Gerekse bile gidiş yönüne bakan kamera var mı yok mu ona dikkat ederek kullanırım emniyet şeridini.