46/2-F

Valla ceza yeri yazmiyo sadece yerinin kodu olarak 70056 yarin ögrenirsem neresi oldugunu paylaşirim burdan .

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Haliç'teki emniyet şeridinden neredeyse her gün geçerim. Hiç ceza gelmedi. Eğer gelirse, cezaları ödemek için motoru satmam gerekir.

Benim de aynı durum; paranoyağa bağladım dünden beri e-devlet kontrol ediyorum, bir şey yok. Hani benim motoru satmam gerekmez de çok dokunur yani...

Buyrun arkadaşlar tüm haliç köprüsü mağdurlarına geçmiş olsun 😞 emniyete girerken bi daha düşünelim 1002 tl 😧

Ceza kodu 70056
TEM 0-2 otoyolu küzey istikameti BAĞCILAR
Dikkat edin buradan her ne olursa olsun gecenlere acımıyolar.

Ceza kodu 70056
TEM 0-2 otoyolu küzey istikameti BAĞCILAR
Dikkat edin buradan her ne olursa olsun gecenlere acımıyolar.

Fotoğraf var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Tamam buldum, tam benim söylediğim yerde yemişsiniz. Konu açmıştım bununla ilgili. Oradan her gün yüzlerce motorcu geçiyor. Gördüklerimi uyarıyorum. Ben aralardan giderken onlar geçiyor, içim acıyor yav. Yazık...

Orada iki tane arka arkaya kamera var ikisi de arkadan bakıyor. İstoçu 200 metre geçtikten sonra. Ben orasını kendim farketmiştim, görünce şok oldum. İyi ki geçmemişim dedim buradan. Çünkü trafik sola doğru sıkıştığından sağa geçmeye fırsat kalmıyor.

Fotoğraf var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Tamam buldum, tam benim söylediğim yerde yemişsiniz. Konu açmıştım bununla ilgili. Oradan her gün yüzlerce motorcu geçiyor. Gördüklerimi uyarıyorum. Ben aralardan giderken onlar geçiyor, içim acıyor yav. Yazık...

Orada iki tane arka arkaya kamera var ikisi de arkadan bakıyor. İstoçu 200 metre geçtikten sonra. Ben orasını kendim farketmiştim, görünce şok oldum. İyi ki geçmemişim dedim buradan. Çünkü trafik sola doğru sıkıştığından sağa geçmeye fırsat kalmıyor.

Fotoraf var ama mobilden girdigim icin yükleyemiyorum sana atim istersen yukleyebilirsin

https://resimyukle.link/i/9N87w

Son düzenleme:
7 ay boyunca her gün aynı yolu kullanıyorsanız ve her güne ceza kestiler ise çok rezil bir durum oluşur. Umarım çözüme kavuşturabilirsiniz.

Dediğim yer :/// gerçekten haince bir davranış ya. Trafiğin tek sıkıştığı yer. Kalleşçe pusu kurmuşlar.

9N87w.jpg

Arkadaşlar bölgenin tam olarak hangi nokta olduğunu işaretleyebilecek olan var mı? sanırım Mall Of İstanbul yakınında yol ayrımındaki yer değil. Orada da iki kamera arkadan görüyordu.

Merhabalar Arkadaşlar 46/2-f (70056 Tem 0-2 Otoyolu Kuzey İstikametli Bağcılar) Emniyet şeridini kullanmış olduğum için dün mail aldım 6439 Tl ceza yazılmış Motorlar için de böyle bir şey mümkün olabilir mi? diye mantığım el vermiyor ne Motor yolu var birde emniyet şeritleri ben kullanmayacaksam bu düzen nasıl bir düzen bilemedim isyanı geçiyorum. Bu ceza için yapılabilecek bir şey var mıdır herhangi bir yere itirazda bulunabilir miyim

Motosikleti
DUKE 250
Merhabalar Arkadaşlar 46/2-f (70056 Tem 0-2 Otoyolu Kuzey İstikametli Bağcılar) Emniyet şeridini kullanmış olduğum için dün mail aldım 6439 Tl ceza yazılmış Motorlar için de böyle bir şey mümkün olabilir mi? diye mantığım el vermiyor ne Motor yolu var birde emniyet şeritleri ben kullanmayacaksam bu düzen nasıl bir düzen bilemedim isyanı geçiyorum. Bu ceza için yapılabilecek bir şey var mıdır herhangi bir yere itirazda bulunabilir miyim

ceza için yapılacak bir şey var, önemli bir şey hemde. sürücü kursuna yazılıp, dersleri dinleyip trafik kurallarını öğrenmek mesela.
ha ben emniyet şeridine girmiyormuyum, giriyorum tabiki ama ama yasak olduğunu bile bile.

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally

Gerçekten inanılmaz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Emniyet şeridi işgali biz motorlar için de yasak ama İstanbul'da polisler çoğu zaman göz yumuyor. Buranın bizler tarafından kullanılıyor olması aklınıza buraların motosiklete ayrılmış özel bir yol olduğu fikrini getirmesin. Geçmiş olsun, şu an yapabileceğiniz tek şey cezanın kesildiği tarihten itibaren 15 gün içinde ödeme yapıp %25 indirimden yararlanmak.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hocam daha sonra ceza geldi mi? Haliçten sıklıkla gecmem gerekiyor da ona gore gecelim biz de

Hiç ceza gelmedi. Epeyidir de Haliç köprüsünden geçmem gerekmiyor. Gerekse bile gidiş yönüne bakan kamera var mı yok mu ona dikkat ederek kullanırım emniyet şeridini.

Motosikleti
DUKE 250
Hocam daha sonra ceza geldi mi? Haliçten sıklıkla gecmem gerekiyor da ona gore gecelim biz de

Hiç ceza gelmedi. Epeyidir de Haliç köprüsünden geçmem gerekmiyor. Gerekse bile gidiş yönüne bakan kamera var mı yok mu ona dikkat ederek kullanırım emniyet şeridini.

son 2 ay içinde en az 4 5 defa geçtim, bir çoğuna da emniyet şeridinden katılarak girdim ama şükür bana ceza gelmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar