R rehaster Katılım 16 Eki 2006 Mesajlar 17 29 Ocak 2010 Konu Yazar #1 4500tl ye kadar cbf250 veya hyosung comet arıyorum arkadaşlar hızlı bir şekilde almak istiyorum..
R rehaster Katılım 16 Eki 2006 Mesajlar 17 10 Şub 2010 Konu Yazar #2 cbx250 motorumu aldım, konu kapanabilir..
A acun0 Katılım 27 Kas 2008 Mesajlar 1,771 10 Şub 2010 #3 keşke komet alsaydın. sonra eyvah dersin ne yapalım bize hayırlı olsun demek düşer.
YÖRÜK Katılım 18 Tem 2008 Mesajlar 2,327 10 Şub 2010 #4 hayırlı olsun dostum.sen seçimin yapmışsın.bize hayırlı olsun demek düşer..ama yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin..
hayırlı olsun dostum.sen seçimin yapmışsın.bize hayırlı olsun demek düşer..ama yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin..
korkut 250 Katılım 14 May 2008 Mesajlar 10,340 10 Şub 2010 #5 YÖRÜK' Alıntı: hayırlı olsun dostum.sen seçimin yapmışsın.bize hayırlı olsun demek düşer..ama yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin.. Genişletmek için tıkla ... Yedek parça sıkıntısı yaşamaz kesinlikle ama yedek parça fiyatları yönünden sıkıntı yaşayabilirsin çünki çok pahalı.:cat:
YÖRÜK' Alıntı: hayırlı olsun dostum.sen seçimin yapmışsın.bize hayırlı olsun demek düşer..ama yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin.. Genişletmek için tıkla ... Yedek parça sıkıntısı yaşamaz kesinlikle ama yedek parça fiyatları yönünden sıkıntı yaşayabilirsin çünki çok pahalı.:cat:
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 10 Şub 2010 #6 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın