- Katılım
- 30 Ağu 2014
- Mesajlar
- 5,463
4 silindirli naked arıyorsanız cb650 en mantıklı seçenek.
Bu motor iyi mi ? İkinci eli falan nasıl ?fazer8 yada vfr800xcross
buradan sürekli uygun fiyata güzel tigerlar görüyorum galeri olmasına rağmen uyguna veriyorlar4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.
Onlari oven youtuber yada influencer arkadaslarin garajina bakmak gerek. Scooter i vespa, endurosu dicati , panigale si falan. Binende sponsorluk kapsaminda verildigi icin biniyor. Cinli alirsam spontini falan disinda bisey almam heralde okadar para verip.Ulan bu kötü motorlar bir tek çinliler mi? Youtube bakıyorum şu motor nasıl bu motor nasıl. Bir Allah'ın kuluda kötü laf söylesin ya. Herkesin motoru 10 numero. Zontes 11.
KTM ye de kötü diyorlar.Ulan bu kötü motorlar bir tek çinliler mi? Youtube bakıyorum şu motor nasıl bu motor nasıl. Bir Allah'ın kuluda kötü laf söylesin ya. Herkesin motoru 10 numero. Zontes 11.
ktm konforsuz bi motosiklet, o yüzden kötülüyor olabilirler.KTM ye de kötü diyorlar.![]()
Benim bir arkadaşımda duke 250 var. Datça'ya gidip geldik. Gayet iyi performansı vardı. Ancak hacim artıp, motor komplex hale geldikçe arıza ihtimali artıyor. Bir de elektronik oyuncaklar eklenince bayağı bir problemli motor oluyorlar.ktm konforsuz bi motosiklet, o yüzden kötülüyor olabilirler.
Piyasası bu aslında, ben 2024 Nisan ayında 34k km.de 310 bine aldım benim kaplanı 2015 modelburadan sürekli uygun fiyata güzel tigerlar görüyorum galeri olmasına rağmen uyguna veriyorlar
Bu kaplanların satış zamanı kağıttan kaplana dönmesi düşündürüyor beni ya. Nasıl piyasası, satılıyor mu acaba ?4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.
Benim vstrom ile hemen hemen aynı zamanlarda almışız. Ben de 2015 modele 330bin vermiştim.Piyasası bu aslında, ben 2024 Nisan ayında 34k km.de 310 bine aldım benim kaplanı 2015 model
Bu kaplanların satış zamanı kağıttan kaplana dönmesi düşündürüyor beni ya. Nasıl piyasası, satılıyor mu acaba ?
O motorda oturacak yer yok. Sele çok dar. artçıya yer yok.triumph daytona 660
Biz AT yi alıp kenara çekilmedik henüz hırbo. Benzerini yapınca düşünmeyi bırakırız.ohoooo sen daha motor almadan satışını dusunuyosun. Bak boyle yaparsan forumdan banlanırsın adfdfsd
yaa memcos mesela 310 a almış şimdi 280 e koysa kapışılır. 30 bin TL için hayallerinden vazgecme..Sıfırını alma tabi :d
Sıraya geç. O motorun çok taliplisi var.Biz AT yi alıp kenara çekilmedik henüz hırbo. Benzerini yapınca düşünmeyi bırakırız.
DL650'ye niyetliyim. Cyan'ı bekliyorum.