450.000 Türk lirasına alınabilecek motorlae

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
4 silindir değilse bile 3 silindir ve harika bir senfoni dinletir sürerken. Güç ve konfor birarada. 2018 model gen 3 dediğimiz makyajlı kasa. Donanım olarak XRt yani en dolu model, hız sabitleyiciden, elcik ve koltuk ısıtmasına kadar var diğerlerini siz düşünün. Galerici tabiriyle gırtlak dolu bir makina öneriyorum size. Ve henüz 23 bin km.de bebek sayılır. 450 bin lira verip abidik gubidik motorlara binmeyin derim.
buradan sürekli uygun fiyata güzel tigerlar görüyorum galeri olmasına rağmen uyguna veriyorlar

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Racing için RS 457 önerebilirim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ulan bu kötü motorlar bir tek çinliler mi? Youtube bakıyorum şu motor nasıl bu motor nasıl. Bir Allah'ın kuluda kötü laf söylesin ya. Herkesin motoru 10 numero. Zontes 11.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Ulan bu kötü motorlar bir tek çinliler mi? Youtube bakıyorum şu motor nasıl bu motor nasıl. Bir Allah'ın kuluda kötü laf söylesin ya. Herkesin motoru 10 numero. Zontes 11.
Onlari oven youtuber yada influencer arkadaslarin garajina bakmak gerek. Scooter i vespa, endurosu dicati , panigale si falan. Binende sponsorluk kapsaminda verildigi icin biniyor. Cinli alirsam spontini falan disinda bisey almam heralde okadar para verip.

ktm konforsuz bi motosiklet, o yüzden kötülüyor olabilirler.
Benim bir arkadaşımda duke 250 var. Datça'ya gidip geldik. Gayet iyi performansı vardı. Ancak hacim artıp, motor komplex hale geldikçe arıza ihtimali artıyor. Bir de elektronik oyuncaklar eklenince bayağı bir problemli motor oluyorlar.
Bir de bunlardan anlayan usta yok yada çok az. İş te o da son damla oluyor. Yedek parça yokluğu da eklenince, vay anam vay.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu kaplanların satış zamanı kağıttan kaplana dönmesi düşündürüyor beni ya. Nasıl piyasası, satılıyor mu acaba ?

Bu kaplanların satış zamanı kağıttan kaplana dönmesi düşündürüyor beni ya. Nasıl piyasası, satılıyor mu acaba ?

ohoooo sen daha motor almadan satışını dusunuyosun. Bak boyle yaparsan forumdan banlanırsın adfdfsd

yaa memcos mesela 310 a almış şimdi 280 e koysa kapışılır. 30 bin TL için hayallerinden vazgecme..Sıfırını alma tabi :d

Motosikleti
Bajaj pulsar n250
Şuan 450 bin tl param olsa triumph daytona 660 alırdım canavar gibi makina be 🤤

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
ohoooo sen daha motor almadan satışını dusunuyosun. Bak boyle yaparsan forumdan banlanırsın adfdfsd

yaa memcos mesela 310 a almış şimdi 280 e koysa kapışılır. 30 bin TL için hayallerinden vazgecme..Sıfırını alma tabi :d
Biz AT yi alıp kenara çekilmedik henüz hırbo. Benzerini yapınca düşünmeyi bırakırız. :D
DL650'ye niyetliyim. Cyan'ı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar