4000 ytl civarı scooter tavsiyeleriniz.

İlk motorun olacaksa kesinlikle o parayı sıfır motora bağlama diyorum. çin malı ikinci el bişey bak 700-1000 tl gibi, bi kaç sene kullan. Deneyim yap. Ben şu an cbf 150 kullanıyorum ilk motorum 150 hs mondi scooter dı. Scooterda yaşadığım bana güzel dersler olan kötü deneyimleri şimdiki motorumda yaşasaydım cbf in şimdi bir sürü çiziği kırığı olacaktı. İlk motorunsa o kadar para bağlama. Düştüğünde, park halindeyken rüzgarda devrildiğinde için gitmiyecek bi mevla değerinde parçası ucuz bi motor al. Ama sen iyi sağlam bi başlangıç yapmayı düşünüyorsan o bütçeyle ben senin yerinde olsam 250 cc temiz ikinci el scooter modelerine bakardım. En azından yakın gelecekte yetmeme, yükseltme gibi bi sıkıntın olmaz ve 250 cc bi maxi ile şehirler arası yolculuklarında çok zevkli geçer. 6500 tl veripte 150 cc scooter a binmek pek te mantıklı gelmiyor bana.

İyi bir pazarlıkla temiz ikinci el bir x-max 250 alablirsin bence..hem güç hem yakıt hem lastik ebatı şehir içi ve şehir dışı kullanışlılığı vee muhteşem bagaj hacmi ile her işini görür..Gerçi 250 istemiyorum diyorsun amma fazla güçten zarar gelmez sen yine de yavaş gidersin amma sıkıştığında lazım olduğunda ve sollamalarda elinin altında fazladan güç olduğunu bilmek bile güven verir insana..saygılar..

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
O motorun 2.eli bile en az 3 buçuk milyar.Bence Mondial alsın güzel bir scooter vereceği para 2 milyar.Sıfır motora sahip olur.Biraz kullanır 1-2 sene sonra güzel bir 250 cc çeker.

görünen o ki vitesli istemiyosunuz eğer kararlıysanız bunda 4000 tl'yi scootera seve seve yatırabilirsiniz.ben agility city özellikle beyaz olanı öneririm. gerçekten gösterişli,kaliteli ve sınıfında yanılmıyorsam 16 janta sahip olan tek scooter.Buda büyük bi artı:cat:

yaw mis gibi DERBI GP1 250 dururken bunlara para verilir mi:cyclopsan
al bi Derbi hem gazlarsın hem çok yakmaz hemde kaliteli al sana süper bi üçlü:cat:

yorumlarınızı düşünüyorum tabi dün scooterla duran arabaya girince cbf 150 den vazgeçdim. onun için honda today 50, agililiyt city aklıma yatdı. dediğiniz gibi 2 el scooter alsakda her halukarda 500 ytl alım satımı var değermi diye düşünüyorum.

Bende Kymco People S 200 tavsiye edeyim bari işte fotoğrafı;

s6001065qz4.jpg

Kartepe uçurum kenarından scooterimin bir fotoğrafı.
Tabii 4000 TL ve civarında ancak ikinci el alabilirsin çünkü sıfırı 5280 TL.

Son düzenleme:
yorumlarınızı düşünüyorum tabi dün scooterla duran arabaya girince cbf 150 den vazgeçdim. onun için honda today 50, agililiyt city aklıma yatdı. dediğiniz gibi 2 el scooter alsakda her halukarda 500 ytl alım satımı var değermi diye düşünüyorum.

Yaw today 50 ile nereleri gezmeyi düşünüyorsun :) Agility city veye today 50 demişsinde bunların cc hacimleri arasında, motorları farklı sınıflara koyacak kadar fark var. Today 50 ile şehir içinden çıkamazsın. Şehir içinde bile sıkıntın olur. Bu arada alım satım, üzerine alman 500 tl değil. 200-250 lirayı geçmez. Bahsetmiş olduğun acemiliği üzerinden atarken altında pls sıfır motor olmasın. İkinci el ve pahalı olmayan bişeyler bak. Yoksa çok canın sıkılabilir. En azından 3-5 ay deneyim yap derim.

Son düzenleme:
Agility senin işini görür diye düşünüyorum. Bir de CBF 150' den vazgeçme nedenini pek anlayamadım.

arkadaş
sen önce bir marka bul kendine sonra modeli beğen daha sonra da bu modele benzer diğer markalar ile kıyasla. internetten sorarak ya da bakarak motor alınmaz. göreceğin tek şey göreceli cevaplar ve teknik verilerdir. önce git aklına, mantığına, gönlüne uyan bir motor bul. mümkünse bin dene. sonra araştır.
illaki tavsiye istersen kymco, sym orta segmentte iyidir.

tecrübe olarak paylaşayım benim gönlüm nexus dan yana fakat gerek servis gerekse yedek parça ücretlerinden dolayı anca kedi gibi uzaktan bakıyorum.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
ayhan ismail kardeş. bence sizde alp toker gibi yapın kendinize hemen kymco citiy almanızı tavsiye ederim emin olun çok memnun kalıcaksınız,hondanın 100 cc lik aktivaları bile yarından itibaren zamlı fiata geçerek 4050 tl den satışa sunulacağınıda duydum kymcoda bu gün yarın zam yapacak zam yapmadan size tavsiyem istanbul kadıköyye yakınsanız siparişinizi aydın motora verin ayırtırın derim.zira zamsız alırsınız telefonları 0216 3486964 hakkında hayırlı olsun dileklerimle

yorumlar için sağolun agility city akıma yatdı, sym modelde 2 el olabilir ama o 5000 tl civarı . cbf 150 almak vazgeçme nedenim ise scooterin gazını dah aayarlayamıyorum. vitesli olursa düşünün halimi?

345

İlk Motorda bence sakın sıfıra kanma...ikinci eli sağlam bi 125cc sana baya bi süre yetecektir.benim tavsiyem de agilty 125... 1500-1750 Tl arası bulursun ikinci elini.Sıfırı 3250 Lira sen 1700 liraya alsan 250 lira noter,ruhsat masrafı yapsan 1950 lira eder hadi 2000 lira etsin...Buda sıfırına göre %40 lık bi avantaj demek:cat: ayrıca 3250 lirada 1000 lira büyük bi mebla ve ikinci el almaya değer bence...Satarkende en az aldığın fiyata satarsın zarar da ettirmez sana.Madem daha acemisin orjinal koruma demirleri de satılıyor onuda taktırdınmı motosiklete pek bişey olmaz.agility nin sağlamlığı ve sorunsuzluğuda ortadadır...uzun lafın kısası bence sıfırdan uzak dur ikinci el agility al emin ol çok kısa bi süre sonra sıkılıp daha büyük hacimli bişeyler isteyeceksin ve sıfır alırsan çok zarar edeceksin...

ikinci el sym hd 200 paşalar gibi yeter artar bile hiç kafanı karıştırma

parcası pahalı ama almaya deger bı scooter bence gilara runner 4 zmanlı temız bulursun bu ekonomık krızde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar