4000 ytl civarı scooter tavsiyeleriniz.

yorumlar için sağolun agility city akıma yatdı, sym modelde 2 el olabilir ama o 5000 tl civarı . cbf 150 almak vazgeçme nedenim ise scooterin gazını dah aayarlayamıyorum. vitesli olursa düşünün halimi?

http://www.sahibinden.com/20000km_2006_model_gts_pazarliksiz-75WQQaXQQ12399799WQQpXQQdisplayitem

4000 tlyede var bu ilandaki gibi

bence bi çin scooter'ı al zorlamadan bi süre kullan düşüp kalkıcaksın neticede az çok bakımlarında felan neler yapılması gerektiğinide görüp öğreniceksin motorla ne yapılması gerek vs neler yapmam lasım diye
sonrada böyle bi maxi scooter al gerisini boşver...

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
siz genede agılıty city nin sıfırından şaşmayın derim. olmuşken sıfırı olsun herşeyi ile sıfır motora binmek daha zevkli dir. hiç olmasa her şeyini bilirsin, size emin olun ikinci elden daha ucuza gelir, ayrıca sizin gibi birine sıfırı yakışır, benden söylemesi son pişmanlık fayda vermez, sıfır almassan her zaman içinde bir ukde oluşur, daha sonra hep dersinki keşke sıfırını alsaydım der yanıp tutuşursun....

Bencede agility 125in 2.eline bakabilirsin daha uygun olur.1750+200 de alım satım 2 milyara gelirki karlı olur sizin için.Yada sıfırına paranız yetiyorsa sıfır alın.

saçma konuşmuş olabilirim ama 4000 TL vereceksen biraz heybetli görüşüşü güzel bi motor düşün derim tabi şahsi fikrim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerinde olsam agility city'i seçerim :cat:

sağolun arkadaşlar agility aklıma yatdı inşallah nisandan sonra alacam .önce ehliyet sınavını geçelim bu cumartesi kısmetse alacam:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar