Mersin İl Temsilcisi
hadi yaa
biz taksitle motor alalım, 1 sene maaşımızın yarısını verelim ve adamlar her motordan en az 250-300 milyon alsınlar sonra da eyvah, iflas edecekler bunlar çok savurmuşlar parayı, galeriler olmazsa kim elimizden motorları haraç mezat satın alacak diye düşünelim ve motorlarımızı toplayıp verelim..... başka? :queen: :queen: :farao: :farao: :farao: :farao:
sonuçta pahalı evet ama şöyle düşünmek lazım. motor firmalarının bir çoğu inanılmaz zor durumda. Hele motomax bayileri çok çok zor durumda. Diğer illeridekilerini bilmiyorum sanıyorum ankara daki iki motomaxda kepenkleri kapatmak üzere, çayyolunda ki devren kiralık tabelası asmış, bahçelideki ise zor durumda diye düşünüyorum. Yani moto sektörüne destek diye düşünün. Hele önümüz kış. bakalım kaç tane motorcu kapanacak.
biz taksitle motor alalım, 1 sene maaşımızın yarısını verelim ve adamlar her motordan en az 250-300 milyon alsınlar sonra da eyvah, iflas edecekler bunlar çok savurmuşlar parayı, galeriler olmazsa kim elimizden motorları haraç mezat satın alacak diye düşünelim ve motorlarımızı toplayıp verelim..... başka? :queen: :queen: :farao: :farao: :farao: :farao: