4 tekerler...

Bu 4 tekereli olan bütün araçlardan sıkılmaya başladım artık. trafikte bi türlü rahat vermiyorlar. Daracık yolda bile sıkıştırıyolar. Ne yapacaz böyle bilemiyorum yani :pale::pr::cyclopsan

Yeterince ilgi görürse emniyetten zin alın bulunduğunuz ilin işlek bir meydanında toplanın ve bi pankart hazırlayın trafikte bizler de varız gibi :) biz farkedilmek için kaç arkadaşımızı daha toprağa vermemiz gerekir diye bi pankart hazırlamıstık tabiki emniyetten izin alın ilk önce ve daha sonra şehir caddelerinde toplu sürüş yapın protesto olarak en azından bulunduğunuz ilde birşeylerin değişme olasılığı olur aklıma bu geldi şimdi !

arkadaşlar tamam belki haklı olabilirsiniz ama 4 eker srüclerinide dusunun bi bakıyolar sagdasın bi bakıyolar öndesin bi bakyolar yandasın ??????? b*ku baskasına atmadan önce kendimize atalım siz hic goldwing i olupta 4 tekerli araclarda sikayet eden birini gördünüzmü ?? ben hic görmedim vede duymadım . nie? cunki adam otomobil gbi kurallara uyarak gidiyo . ama altına ss alıp yad a biraz hızlı bise alanlar yolu babası yapmıs gibi kullanıyor . kurallaya siz uyacaksınızki karsı taraftaki insan size saygı göstersin ...!!!

F54

arkadaşlar tamam belki haklı olabilirsiniz ama 4 eker srüclerinide dusunun bi bakıyolar sagdasın bi bakıyolar öndesin bi bakyolar yandasın ??????? b*ku baskasına atmadan önce kendimize atalım siz hic goldwing i olupta 4 tekerli araclarda sikayet eden birini gördünüzmü ?? ben hic görmedim vede duymadım . nie? cunki adam otomobil gbi kurallara uyarak gidiyo . ama altına ss alıp yad a biraz hızlı bise alanlar yolu babası yapmıs gibi kullanıyor . kurallaya siz uyacaksınızki karsı taraftaki insan size saygı göstersin ...!!!

son cümleler gerçekten doğru fakat adam şöyle düşünüyor olamaz mı bana motor çarpsa ne olur kendi geberir diye düşünüyor ve takmıyor hele dolmuş ve halk otobüslerini hiç saymıyorum yolcu gördüğü an kimseyi görmüyor ben iddaa ediyorum sakaryada dolmuş olupta hiç vuruk olmayan araç sayısı 100/10dur hepsi vuruk bu tesadüf olamaz bence

son cümleler gerçekten doğru fakat adam şöyle düşünüyor olamaz mı bana motor çarpsa ne olur kendi geberir diye düşünüyor ve takmıyor hele dolmuş ve halk otobüslerini hiç saymıyorum yolcu gördüğü an kimseyi görmüyor ben iddaa ediyorum sakaryada dolmuş olupta hiç vuruk olmayan araç sayısı 100/10dur hepsi vuruk bu tesadüf olamaz bence

toplu tasıma a raclarını saymıyorum sonucta hepsi kasap ama ben otomobilde kullanıyorum motosiklette yani burada coğu kişi öyle . adım gbi eminimki her motorcu motorculara uyuz oluodur :queen:

arkadaşlar son bir ay öncesine kadar bende şöförlük yapıyordum... hammaddenin miktarına göre kamyonet kamyon veya tır ile hergün gebze tekirdağ ve istanbul içi dağıtım yapıyordum.... bazı durumlarda araçlara hak vermek lazım ama genelde hepsi bizi umursamıyor.....

Umursamıyor bende bunu demek istiyorum zaten. Tamam 4 teker den kastım olan hepsini 1 kefeye koyup yargılamıyorum. Benim saydığım apayrı bir kişi grubu , bunlar yolların kralı biziz diyor. Çık işin içinden çıkabilirsen. motorda da haydar koymaya yer yok zaten:)

Umursamıyor bende bunu demek istiyorum zaten. Tamam 4 teker den kastım olan hepsini 1 kefeye koyup yargılamıyorum. Benim saydığım apayrı bir kişi grubu , bunlar yolların kralı biziz diyor. Çık işin içinden çıkabilirsen. motorda da haydar koymaya yer yok zaten:)

adam kamyon tır söförü.... tonajı fazla.... frene bassa küt diye duramıyor... araç dursa kalkamıyor..devrini bir kaybettimi vay haline... ben motorumla veya arabamla kamyon tır sürücülerine hep yol veririm... ama arabası boş olan veya taksi kullanıpta bizi hiçe sayanları kınıyorum... birde şu var arkadaşlar kamyon ve tırda arka dingilden 1 metre ilersi ve ön kapı altına kadar aynada enduro tarzı hariç gözükmez... bunuda unutmayın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar