- Konu Yazar
Bu 4 tekereli olan bütün araçlardan sıkılmaya başladım artık. trafikte bi türlü rahat vermiyorlar. Daracık yolda bile sıkıştırıyolar. Ne yapacaz böyle bilemiyorum yani
ale:
r::cyclopsan
yeni üye konusu
arkadaşlar tamam belki haklı olabilirsiniz ama 4 eker srüclerinide dusunun bi bakıyolar sagdasın bi bakıyolar öndesin bi bakyolar yandasın ??????? b*ku baskasına atmadan önce kendimize atalım siz hic goldwing i olupta 4 tekerli araclarda sikayet eden birini gördünüzmü ?? ben hic görmedim vede duymadım . nie? cunki adam otomobil gbi kurallara uyarak gidiyo . ama altına ss alıp yad a biraz hızlı bise alanlar yolu babası yapmıs gibi kullanıyor . kurallaya siz uyacaksınızki karsı taraftaki insan size saygı göstersin ...!!!
son cümleler gerçekten doğru fakat adam şöyle düşünüyor olamaz mı bana motor çarpsa ne olur kendi geberir diye düşünüyor ve takmıyor hele dolmuş ve halk otobüslerini hiç saymıyorum yolcu gördüğü an kimseyi görmüyor ben iddaa ediyorum sakaryada dolmuş olupta hiç vuruk olmayan araç sayısı 100/10dur hepsi vuruk bu tesadüf olamaz bence
Umursamıyor bende bunu demek istiyorum zaten. Tamam 4 teker den kastım olan hepsini 1 kefeye koyup yargılamıyorum. Benim saydığım apayrı bir kişi grubu , bunlar yolların kralı biziz diyor. Çık işin içinden çıkabilirsen. motorda da haydar koymaya yer yok zaten![]()
toplu tasıma a raclarını saymıyorum sonucta hepsi kasap ama ben otomobilde kullanıyorum motosiklette yani burada coğu kişi öyle . adım gbi eminimki her motorcu motorculara uyuz oluodur :queen: