4 Tekerlekli Motosiklet Yamaha OR2T

Tokyo Motor Show’da tanıtılan Yamaha Motobot ve 3 tekerlekli Yamaha MWT-9 konseptlerini sizlerle daha evvel paylaşmıştık.

Karşımıza çıkan bu araç ise 4 tekerlekli bir konsept. Yamaha OR2T olarak adlandırılan aracın 4 tekerlek sisteminin çalışma prensibini aşağıdaki video da izleyebilirsiniz

Kaynak: Motoaktuel.com

oVPjZc.jpg

Sol5oK.jpg

mN2hOW.jpg

Ekli dosyalar

• Yamaha-OR2T.jpg
    Yamaha-OR2T.jpg
    85.3 KB · Görüntüleme: 29,327
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
enteresan bir motor

daha güven verici görünüyor. başarılı bence şeklide iyi. 2 teker şeytan işi diyenlere özel :)

Dört tekerlekli makine benim için araba vs gibi şeylerdir :)

Motosiklet = iki teker = motosiklet :bounce:

2 değil, 3 değil tam 4 tekerlek geliyor yanlış duymadınız efendim tam 4 tekerl... seneye de 5 tekerlek gelir.

Tasarımını çok çirkin bulan sadece ben miyim? Sanki motosiklet 1990 lı yıllarda tasarlanmış gibi duruyor.

bu yamaha da ki mühendisler gerçekten normal değiller. ktm bir bunlar iki. rahatsız herifler :)

Naylon lastiklerle gelirse 4 lastik parasi masraf:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Yazdıgim yoruma baktim da fakirlik damarlarima işlemiş:)

Yamaha yapıyor diğerleri bakıyor, ah bide ülkemizde ucuz olsalar keşke.

Tasarım biraz kötüde olsa bana çok güvenli geldi sanki. fren mesafesi kısalacak kayva sorunları birazcık daha az riskli olucak gibi.

Motosikleti sizin için güvensiz yapan 2 tekerli olması mı anlamıyorum ki bunun nesi daha güvenli. Yamaha fantezi için böyle şeyler yapıyor. Tricity denilen motor mesela; normal bir scootera göre çığır açan ne artısı var ? Hiç. 4 tekerli bir motorlu taşıt var onun adı araba. Googledan araştırabilirsiniz ne olduğunu.

Motosikleti sizin için güvensiz yapan 2 tekerli olması mı anlamıyorum ki bunun nesi daha güvenli. Yamaha fantezi için böyle şeyler yapıyor. Tricity denilen motor mesela; normal bir scootera göre çığır açan ne artısı var ? Hiç. 4 tekerli bir motorlu taşıt var onun adı araba. Googledan araştırabilirsiniz ne olduğunu.

Lafı ağzımdan aldın doğrusu. Senin de yazdığın gibi aşmışlar kendilerini ve fanteziye başlamışlar.

4 tekerlekli motosikleti anlamsız ve boşuna yapılmış bir çaba gibi görenleri de ben anlayamıyorum.

Her şeyden önce büyük bir mühendislik ve çalışma var. Yapmışlar ve test ediyorlar.

Bunu anlamak da zorlanan beyinler 100 yıl önce Türkiye deki uçak fabrikalarını kapattılar.

QUADRO4-2015-Four-wheel-Scooter-1.jpg

[yt]MfajlX-S094[/yt]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar