4 Teker Oldum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız sizleri özledim. Evet bende 4 teker bir araç aldım sonunda, Yeminimi annem nedeni ile bozdum. Kanıma girdi ya :)
Dün Skoda Oktavia Ambiance 2005 model bir araba aldım. Motorum şu an kış uykusunda. Baskılara karşı koyamadım kusura bakmayın arkadaşlar.
Ha unutmadan çevremde ki şu diyaloğa gıcık oldum.
Aa araba almışsın hayırlı olsun. Sağoöl teşekkür ederi. Eee motoru ne yapcan satarsın artık. Cevap Sebep niye satıyorum. O benim özgürlüğüm yaşama sebebim. Benim gözüme baksana şöle yakından. :)
Sonra söyleyenarkadaşa ufak ufak uzaklaşır...
Kendinize İyi bakın...Buralarda olacam..

vay anasınaa. motorcu adam araba alırmı be:) şaka adamım araba başka motor başka ama motor 1.sırada araba 2.sıradaa. bende de 2000 model otomatik cam yaptırdığım toros var ama motor biniyom işte. :):):) hayırlı olsun adamım kazasız sürüşler ona da (genelde motorculara sölerim ama durum onu icap etti:cat:)

hayırlı olsun skoda nın en kral arabasını almöışsın ALLAH kaza bela vermesin,

buralarda olcam demişsin , bende yollarda olacam inş. karşılaşırız, :mrgreen::queen: kib.

dostum hayırlı olsun bende kıa pregıo panelvan var kışları onu kullanıyom yaz gelince mesela pıknık vs şeyler olmadıkca genelde motorla gıdıyom gıdecem yere ha birde duşunenler olur ben veternerlık yapıyorum motorun arkasına 4 teker bı kasa yaptırdım yuk falan gıtcek oldumu koydekı vatandaşa malzeme çoksa onu takıyom ama kaçak oluyo tabıkı polıs gorse garantı ceza keserde bı sefer polıs durdurup bu ne ya dedı bende sakayla aa nerden takılmışş ben takmadım dedım ınan madı :) komik olmus dedı saldı

en güzelini yapmışsın ya bende araba bakıyorum bakalım kısmet. . .bende anne babanın baskısı değilde kız arkadaşın baskısı var:mrgreen::mrgreen::)

Hatırlı uğurlu olasun kardeşim,
bende otomobil ve motor kullananlardanım, ikisininde yeri ayrı tabiki..
güle güle kullanın...

asm

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Aynı aracın FSI Elegance'ını kullanıyoruz.Güzel arabadır. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkürler arkadaşlar, İlk defa kafes pardon araba sahibi oluyorum.
Güzel duyguymuş yaa. Bazen gece kalkıp yerinde mi diye bakıp duruyorum :)
Havalar soğuk diye kaldırdık motoru kız arkadaşımda üşüyodu laf aramızda. Böyle ii oldu sanırım.
Şu an arabamdan çok memnunum darısı diğer olmayan arkadaşlara.

Ben trafiğe çıktığmdan beri çok sakin sürüyorum, inan millet tırlatmış kaç kişi önüme attı kendini hareket çekti ama ben yolumdayım agalar ne acelimiz var :)))

Hayırlı olsun...A.K.B.Vermesin paşam...

Benimde var araba ve kışın genelde bu kafesi kullanıyoruz..
Tabi ailecek....
Motor aşkı bitmez bende bunu da belirtmek isterim..

Evet ihtiyaç olabilir.. Ama kesinlikle o uyuz cümlelerle karşılaşmamak için almam.. Arabaya binerim ama ruhsatı adıma kayıtlı bi arabam asla olmayacak....

Hayırlı olsun......

Hayırlı olsun.Bu ara arabada motorda çürüyo desem yeri var.Tatlı su motorcusu olunca motoru bıraktık garaja,garibim çalışmadı geçen gün.Halbuki nebiçim planlarım vardı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu ara havalarda ısındı şimdi bakımları için onca uğraştım, kıyamıyom çıkarmaya. Hani arabanın da yeni tadı çıkıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar