- Konu Yazar
bakımlar ailem tarafından günü gününe karşılanıyor hocam.orası sorun değil.bitek benzini kendim alıyorum.4 silindirde bu da her 100 km de 2 lt daha fazla almam gerecek.şuan para biriktiriyorum 4 silindir için ve aynı zamanda da çalışıyorum.benim için en önemlisi 4 silindir bi ss ile şehir içi ve dışında motoru öldürmeden diri nasıl kullanırım.ve gidon yükseltilirse nasıl olur.bunu deneyen var mı derdim bu4 silindir çok masraflı olur bence
atıyorum;
buji 15tl x 4adet=60tl
yağ 3litre,litresi 25tl diyelim=75tl
yağ fitresi her yağ değişiminde=30 tl
100km de en az 5litre yakar tabi sesini duyunca gaza geldin mi
100km de 6 bilemedin 7 litre yaktın mı
türkiyede de benzinin litresi 4 küsür tl olunca
YANLIŞ ANLAMA AMA BU ÖĞRENCİ GELİRİNLE "HAVADA BULUT SEN BU İŞİ UNUT"![]()
şaka yaptım sakın bozulma arkadaşım....ben üç aşşağı beş yukarı bir istatistik yaptım sen bu istatistiklere bir bak kafana uyarsa tabii bütçene uyarsa kendini de kasmak istiosan giriş bu işe...
zaten seneye yaza kadar da üstüne de bi enduro almak amacım eğer her şey yolunda giderse.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
Bişey ifade etmez demiyorum dikkat edersen. Ama o fazladan beygirlerin bir bedeli var demek istiyorum.
Ben şahsen 130 beygir için 12000 devire çıkacağıma, 8000 devirde 72 beygire talim ederim, daha iyi... Ekstra tork da cabası.
abi dediğinizde haklısınız er 6 ile trafikte benim kadar rahat ve kıvrak başka motor olamaz.üstelik uzun yolda da çok rahat ve istediğim her şeyi sağlamakta.bikaç bin km daha tecrübe ettikten sonra grenajlı bi motora geçmek istiyorum ve fazer tarzı motosikletler düşünmüyorum açıkçası.en baskın olan ucuzluk ve yedek parça olayından dolayı 600f ama her zaman zx6 hayali ile yaşadım.:queen::queen:
hiç bişey yapamadım zx6 alıp naked gidonu takacağım:bounce: