Hayırlı olsun Allah ta gönlünüze göre vermiş keyfini sürmeniz dileklerimle ,
kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sana ve forumdaki diğer abilerime/kardeşlerime sormak istediğim 1-2 soru var;
21 yaşındayım ehliyetimi 17 yaşında aldım ve aktif olarak 1.5 senedir motosiklet kullanıyorum. Z250SL ve Pulsar 200NS kullandım bu yaz ve geçen yaz döneminde. Şu anda iş ev arası Mondial MC-X 150 kullanıyorum, elimizde bu kaldı napalım
Soruma gelecek olursam, benim boyum 1.69 kilom 57-58. Trafik ve yaklaşık 5.000-6.000 km arası motosiklet tecrübem var. Erkeklik yapıp bi tanıdığımın CBR 1000RR motorunun üstüne oturdum ve ayaklıktan alır almaz nerdeyse düşürüyordum. Boy konusunda da ayaklarımın ucunda tutuyorum zaten ve hiç rahat değilim. Bende 4 silindire geçmek istiyorum seneye ama motosikletlerin ağırlığı ve benim küçüklüğüm bu hayalimin hep önünde. Ürkmekte haklımıyım? Sen bunun zorluğunu 250R'dan sonra yaşadın mı? Bu işin bi tekniği var mı? O heybetle nasıl başetmem lazım? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Dostum öncelikle satığım kişi ekspertize sokmadı zaten sokmasınada gerek yoktu motorum gayet temiz ve bakımlıydı, ninja 250r a gelecek olursak 250 cc sınıfında en çok yakan 2motosikletten biri yamaha r25 ve ninja250 , ama şekil olarak ninja250r özellikle yeşili her yerde kendine baktırıyor , motoru işlek biyere bırakıp uzaktan izlediğimde 10 dakikada en az 3 4 insan üstünde fotoraf çekiliyodu gerisini sen düşünDostum oncelikle hayirli olsun bende ninja 250r yesil amayi dusunuyorum motor hakkinda bilgi verirmisin bide sattigin kisi motoru expertizeye soktu mu
Vu arada beyaz mi aliyim yesil mi sende yesil varmis galiba insanlarin yorumu neydi renk konusunda
Yahu biz seninle geçen gün kuba cr1 konusunda tartışmıyor muyduk, ne oluyor böyle ne ara 750 cc falan çok şaşırdım bana ohaller oldu!
Şaka bi yana senin adına çok sevindim, tekerin düz bassın inşallah allahım bize de nasip eder.
Yanlış almış 1750 cc alacakmış ondan satıyormuş.dostum motoru malum sitede ilana 14.500'den koymuşun. hayırdır niye satıyon cc
mi yükseltecen![]()
Hayır cc yükseltmenin şimdilik sonuna geldim dostum :bounce: peder bey işyeri açıyor motoru şimdilik satıp transit bir minübüs alıcaz birdahaki yaza kadar motorsuz olucaz büyük ihtimalle bunun dışında motordan yana hiç bir şikayetim yok 1 haftada 2000 km sürekli dip gaz uzun yol yaptım en ufak bir sıkıntısını yaşamadım gönül satmak istemiyor ama şartlar şuan bu yöndedostum motoru malum sitede ilana 14.500'den koymuşun. hayırdır niye satıyon cc mi yükseltecen![]()
Valla keşke bu forumdan bir arkadaşımıza satsam motoru , ticari bir amacım yok aldığım parayı vereceğim durumu yukardaki arkadaşada izah ettim zaten, bu temizlikte bir motor yabancıya gideceğine bu forumdan bir arkadaşımızın almasına çok sevinirim , satılık motor bölümünede konuyu açacağım zaten.Ticarettttt
Yanlış almış 1750 cc alacakmış ondan satıyormuş.