4 Silindir motosikletimi aldım (RESİMLİ)

Maşallah temiz görünüyor. Suzuki modelleriyle pek ilgilenmediğim için bu kasayı da ilk defa gördüm.

Kazasız belasız binin inş.

Km pek inandırıcı olmasada görüntü olarak gayet temize benziyor alet.
Umarım arızasıyla uğraşırken binemeyenlerden olmazsın.
Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun güle güle kullan dostum. Ben de eski model 4 silindir peşindeyim. Fazer600 ve bandit 600/650 arasında gidip geliyorum. Sonumuz hayrolsun bakalım.

Motosikleti
BWS 100
Hayırlı olsun,
kazasız belasız inşallah.
Dikkat et.

Hayırlı olsun kardeş... Keşke lastik, bilya masrafıyla uğraşıp düşük model dolayısıyla teknoloji yoksunu bu motosiklete 13.500 vereceğine üzerine 1.500(Lastik+Bilya) daha koyup fazer, GSR gibi motosikletlere baksaydın. Neyse alınmış artık, güle güle bin demek düşer...

Motosikleti
Hero Dash 125
Masallah masallah . Kazasiz belasiz , mutlulukla binin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HAyırlı olsun güle güle kullan tekerin her daim düz bassın

Bende diyorum bu 2.el fiyatları neden bu kadar uçuk ? (13.500 tl ye 2001 model 35 bin km) bu rakamlara bu modelde motorlar satılıyorsa vay halimize.Kazasız bin inş kardeşim bizde geçtik o yollardan seni çok iyi anlıyorum.Ama ederinin çok çok çok fazlası para vermişsin ona üzüldüm.

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan bende dusunuyorum kac gayme yakıyor bu velet ?

Burada olumsuz yorum yazanlara kesinlikle itibar etmeyin. Ne istediğinizi biliyormuşsunuz ve gidip onu almışsınız. Her kes o cesareti gösteremez. Önemli olan bu. Bilye değiştirmek dediğiniz 5 dakikalık bir iş, fiyatı da çok ucuz. Ayrıca motor gayet temize benziyor. Çok nadir bulunan bir motora binmek her zaman ayrıcalıktır. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin.

Motosikleti
Forza 250
O motordan vazgeç.
Karbüratörlü, bilmemkaç model, km ye inanmıyorum, yedek parça bulamazsın.
20 yaşındaymışsın, r25 al bin ötesine bakma.
Yada motosiklet kazaları videoları izle birkaç tane, kendine gel.

Hayırlı uğurlu olsun ama bencede biraz daha birikim ve sabırla enjeksiyonlu bir fazer alsan daha güzel olurmuş.

Bu motor dışı bizi içi seni yakara dönebilir, yedek parça ve işletme maliyetleri açısından hele birde yana yatırırsan yandı gülüm keten helva..
Dikkatli sür hevesini alınca değiştir derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar