4 Nisan Cumartesi Polonezköy Gezmesi

Tüm arkadaşlara merhaba,

Havalar artık güzel.Bu haftasonu kahvaltı için Polonezköy'e gidelim dedik.Uğur'un 690'ı sabah çalışmaya naz yapınca Aprilla yı alalım yanımıza dedik.Yıldırım Aprilla ile Uğur da 990 SMT ile geldi.

hayatımızın renklerini bir araya topladık sonra ona tayfun bora adını verdik içinde siyahından beyazına her renk var yine tayfun boradan bir kahvaltı ve motor gezisi daha teşşekür ederim...

Selam tayfun bora,hayat gezince güzel değilmi,resimlere bakınca yaşın benden genç,bu günlerini iyi değerlendir imkanın oldukça gez ,ben 42 yaşındayım zaman çok hızlı bir şekilde geçiyor, takip ettiğim motorculardan birisin,hayatın boyunca güzel yaşaman dileğiyle, Eskişehirden selamlar. . .

Hayat tum renkler ile guzel:)Tesekkurler Ugur'cum.

hayatımızın renklerini bir araya topladık sonra ona tayfun bora adını verdik içinde siyahından beyazına her renk var yine tayfun boradan bir kahvaltı ve motor gezisi daha teşşekür ederim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Selam Mesut Hoca,

Evet gezmek çok güzel.Ben de 32 yaşındayım.İlk motorumu evlendikten sonra almış olmam ve şu an 2 yaşında bir oğlum olması sebebi ile ben de vakit sıkıntısı çekmekteyim:)
İstediğim bir çok geziyi yapamıyorum.Anca günü birlik turlamalar.Takip için çok teşekkürler.Elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum.
Güzel dilekler için çok teşekkür ediyorum.Umarım zamanlarımız keyifli geçer.

Selam tayfun bora,hayat gezince güzel değilmi,resimlere bakınca yaşın benden genç,bu günlerini iyi değerlendir imkanın oldukça gez ,ben 42 yaşındayım zaman çok hızlı bir şekilde geçiyor, takip ettiğim motorculardan birisin,hayatın boyunca güzel yaşaman dileğiyle, Eskişehirden selamlar. . .

Motosikleti
Kawasaki KLX
Artık video izleyemeyeceğiz. Fotoğraflarını beğendim yine. Biz kısa bir tur attık başka programlar olmasınden dolayı.

Teşekkürler kısa fakat keyifli bir gündü.

Hocam güzel bir gezi olmuş rabbim kaza bela vermesin insaallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------

Çok teşekkürler.Şarkı yı defalarca dinledim.Güzel mi kötü mü kararsız kaldım resmen.En sonunda yükledim kimi beğenir kimi beğenmez nasılsa dedim:)

Çok güzel bir gezi olmuş,şarkı seçimide çok iyi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

Videoları neden izleyemeyeceğiz bir gelişme oldu da işyerinde haberim mi olmadı acaba:silent:pek foto çekmiyorum artık,çeksemde video ile uğraşmaktan vakit kalmıyor onları yüklemeye:) Kısa turunda zevki başka oluyor hiç yorgunluk olnuyor mesela:)

Artık video izleyemeyeceğiz. Fotoğraflarını beğendim yine. Biz kısa bir tur attık başka programlar olmasınden dolayı.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Videoları neden izleyemeyeceğiz bir gelişme oldu da işyerinde haberim mi olmadı acaba:silent:pek foto çekmiyorum artık,çeksemde video ile uğraşmaktan vakit kalmıyor onları yüklemeye:) Kısa turunda zevki başka oluyor hiç yorgunluk olnuyor mesela:)

Artık anlamışındır :) Neyse sen yine güzel videolarından çekmeye devam et klip formatında güzel oluyor.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar