4. Kazamı Yapmış Bulunmaktayım

hele o su sabunlu ıse deterjan falan varsa ıcınde tmm al basa bela ıste nasıl kaygan olur

Geçmiş olsun ama 4.kez düşmüşsün bak dikkatli ol bundan sonra.Sevdiklerini üzme.:wiinkk::cat:

e be yavrucum sen 4ncü kazam diyorsun, ehliyete 16 yaşındayım ehliyete 2 senem var diyorsun; daha ehliyet yokken 4 kaza işliyorsun siciline, geleceğini düşünsen ya biraz? okur hatırlar ağlarsın sonra bizlerin bu satırlarını..

kullanma ehliyetsiz, bırak da demiyoruz ama sabret biraz =)

Mersin İl Temsilcisi
5. kazanı yapınca sana yıldız verecez.
bilyon di mi? 5 kaza 1 yıldız edyo :p
benim bu konuda galaksi dolusu yıldızım var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş Olsun Abi Ucuz Atlatmısn...

Geçmiş olsun aman dikkat böyle yola su dökenler kendilerinden başkasını düşünmez benimde başıma buna benzer bir olay geldi ama senin kadar şanslı değildim:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük geçmiş olsun dostum iyi atlatmıssın sende ve motorda birşey olmamasına çok sevindim...:rendeer:

o zaman binmiyeceksin, Herşeyin bir kuralı var... aileni zor durumda bırakıcaksın hem maddi, hem manevi.

+1triLyon...

herşeyin bir adabı var.. motosikLete binmeyeceksinde değil oLay.
ama mademki ehliyet yok = o vakit trafige kapaLi aLanLarda bunu hobi oLarak yapacaksın..

1 Tirilyonda benden..:p

Yazık küçük arkadaşım yazık..

Bak Rigel abin ne demiş..:bounce:

Niye bırakamayacakmışsın yaw...

Eroinmanlar gibi konuşmayın lütfen. Motosiklet böyle birşey değil, sadece akıllı insanların bineceği bir araçtır. Doğal seçilim işbaşında....

Aynen abicim aynen..:cat:

arkadaşım geçmiş olsun bırakma o zaman ama daha dikkatli ol hem maddi hem manevi yanma...

rs 151 den memnun musun ? yakıtı falan nasıl 1 depoyla kaç km gidiyor

ya kullanım şekline göre değişiyor devir meselesi vallahi ben hızlı kullanıorum 15 ytl ye gidiyo 140 150 km:cat: ama motordan memnun değilim o başka çinliyi sadece acemiliini atmak için alıcan ondan sonra dönüp arkana bile bakma:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah 5. kazadan esirgesin..Çokta geçmiş olsun..

gecmıs olsunn.ınsallah bu son olur.:rendeer:ama okuduklarımdan ehlıyetın yokmus ızlenımı edındım.ben yanlıs anlamısımdır dımı?:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar