4. Kazamı Yapmış Bulunmaktayım

gecmıs olsunn.ınsallah bu son olur.:rendeer:ama okuduklarımdan ehlıyetın yokmus ızlenımı edındım.ben yanlıs anlamısımdır dımı?:silent:

benim imzada gördüğün gibi....abicim yaşım tutmuyor bu tutku bendede bitmiyor 1 sene oldu hala o ilk günkü heycan var bende:cat: inş. okullar tatile girdiğinde çalışıp kazanıp kışın bu cbr 125 r alıp aşkımı ikiye katlayacağım:cat:

benimde ehliyetim yok bu kadar sık gezmiyorum + ehliyetini almadan bu kadar kaza biraz fazla değilmi?
ehliyetini alınca bi rahatlık gelir basmaya kalkarsın işte asıl o zamanki kazalardan korkuyorum.Neyse dikkatli olursun umarım geçmiş olsun

benimde ehliyetim yok bu kadar sık gezmiyorum + ehliyetini almadan bu kadar kaza biraz fazla değilmi?
ehliyetini alınca bi rahatlık gelir basmaya kalkarsın işte asıl o zamanki kazalardan korkuyorum.Neyse dikkatli olursun umarım geçmiş olsun

ya 4 kaza dediğimde 1.si en büyük olanı 30 35 metre sürüklendim ondan sonrakiler küçük kazalar...bi kere ticari taksiye girdim arkadan tamponu falan kırıldı taksinin benimkinin boyası kalktı bi kere ara sokaktaki buzlanmayı fark etmedim altımdan kaçtı motor bide bu son kazam işte...:cat:

arkadaş oncelıkle gecmiş olsun umarım 5 ncı kazan oluşmaz
yurt dısında boyle bırsey yaşanmış adam beledıye ye dava açıyor kazanıyor...
sokaklarda eskısı gıbı halı araba yıkamak yasak ancak apt. temızlıgını yapan apt. görevlısı pis suyu asfalta dokuyor bugun bende gordum kadın 5 lıtre su doktu yola :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar