4 bin ytl ye hangi scooter

slm arkadaşlar 4 bin ytl em var hangi scooter motoru önerirsiniz ? şimdiden tşk ler

0 km kymco super 8 veya agility city... başka bir şey demem..

mondial 150 zat kafama takıldı bazı insanlar çok memnunum ii dioo bazlarıda dokunduğun elinde kalıo dioo lütfen yardımmm

4 milyar paran varsa Sakın çin malı alma arkadaşım..

Kymco Agilty City Almanı Tavsiye ederim.

tailand malıdır.
Kalitelidir

Suzuki AN 125 ya da Kymco Agility olabilir.

Kymco'ya baya ilgi oldu sanırım, iyi reklam yaptı ya da :)

hacı 4 bin ytl ye ikinci el cok temiz dylan bulabilirsin istanbul civarinda olsan yardimci olurdum dylan konusunda....

kymco agilty city hoşuma gitti fiyatıda uygun 125 cc arkadaşın 150 cc mondialine bindim yokuşta zor çekti bizi ama kyomco en azından çin den daha kalitelidir . şehir içinde yeterli olur

sakın çinlere gıtme kardesım o kadar paran varken hıc dusunmeden kymco yada suzukı an 125 al benım bı arkadasımda var gecıyor motor banamısın demıyor.

nasıl bir ortamda kullanacağını bilmiyorum ( şehir içi dışı arazi ortamı ) ama agility city nin lastik ebadı büyüktür iyi yol tutar ve viraj kabiliyeti iyidir.. super 8 in şekli 10 numara hele turuncu grisi ahhh ahhh az kalsın xcitingden bilem vazgeçiriyordu beni... şiddetle öneririm..

genellikle şehir içinde kullanacağım bazen şehir dışına balık tutmaya gidicem fazla şehir dışına çıkmayacağım analayacağınız

arkadaşlar motoru apt nin bahçesine koymayı düşünüyorum agilitinin direksiyon kilidi varmıdır ?

yada süper 8 in

Son düzenleme:
var..bide apt bahçesine yere sağlam bir demir monte et bide kilt bide branda...tamadır

bu arada kymco taiwan malıdır ve bir çok japona taş çıkarır

Son düzenleme:
dylancilar nerdesiniz ya arkadasin motora ihtiyaci var:))

Son düzenleme:
Aynen bende agility 125 veay suzuki arn tavsiye edicem.Bu motorlar şehiriçi için ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar