4 Aralık 2011 Pazar Çatalca gezi fotoğrafları

hayabusali arkadasin nicki neydi? 4-5 defa grubu tehlikeye atacak hareketlerde bulundu. bir sollama sonrasinda da sagimdan makaslamasi sikinti vericiydi. nickini ogrenirsek birlikte baska bir suruste denk gelmemeye calisalim.

Gökhan, Gökhan'lığını yapmazsa çatlar zaten :p

Adam kaç defa solladıysa şerit değiştirip solladı ağa, tehlike yaratmadı. Hayabusayla çıkıp senin benim gibi 80'le gidecek değil ya, eşyanın tabiatına aykırı. Doğrudur demiyorum, doğru bulsam ben de sürat motoruna binerdim ama abartmayalım...

Son düzenleme:
görünüşe göre çok güzel bir gezi olmuş. ben haberdar olamadım internete bakamadım şu dersler yüzünden ama bizim iş yerinde motor kullanMAYAN bir abim sarıyerde sağlam bir grup motorcu vardı dedi. motorları biraz tarif et hangi modeller ağırlıktaydı dedim karışıktı deyince. dedimki büyük ihtimalle bunlar mt den dostlarımızdır ki nitekim sizmişsiniz mt heryerde :) tekrar gezi için tebrik ederim :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o kamyoncuların kornalarını alıp bi yerlerine sokucaksın :bounce:nefret ediyorum böyle ara gaz yapan sesli gürültülü kamyonlardan :jocolor:havalı korna takıp rahatsız etmekten başka bişey değil

O kamyonun orjinal kornası :)

gelemedik . göremedik . yiyemedik . içemedik . gezemedik . eğlenemedik , tanışamadık ama sağsağlim döndüğünüz , bol güneşli keyifli bir gezi yaptığınız için sevindik.

Selam veriyorlardı adamlar yaf :)

bonuslar park etti diye sitem ediyo olmasınlar

bir sefeR dat yaparsın olur biter kornayı uzatmanın ne anlamı var:pr:

hocam kimi slm der geçer. Kimide esssseelaaamüüüü aleyykümmm verrahmmetttuullllaaahhhh veberekatüü............................. Diyerek uzatırya. bunlarda uzatan tip çıktı.
Kızıcak birşey çok. Kanımca . Olmasa iyi ama olduysada yapıcak birşey yok bir durum .

keyifli bir geziydi kaçıranlar üzülsün bence :) arkadaşlar düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler , nice kazasız belasız böyle organizasyonlara inş.

hayabusalı arkadas benım, grubu tehlikeye atacak bir davranışım olduysa eğer, kaç kere mola verdik neden zamanında uyarmadınız?

-Hişt Sempatik Hadi Gidelim
*Buyrun BEnim
.d.d.d:mrgreen:
Güzel ve Keyifli Gezi olmuş... :bestmt:

hayabusalı arkadas benım, grubu tehlikeye atacak bir davranışım olduysa eğer, kaç kere mola verdik neden zamanında uyarmadınız?
dimi yani arkadaş bişey söyeleyeceksen yüzüme karşı söyle değilmi :cyclopsanforumda söylemesi kolay senin motorun gibi kopan makine yok tabi yetişemiyolar ondan olsa gerek , benimde hayabusam olsa bende basarım:wiinkk:

Çok güzel bir gezi oldu TşkleR VİDEO VE RESİMLER BİRAZDAN EKLENECEK.

dimi yani arkadaş bişey söyeleyeceksen yüzüme karşı söyle değilmi :cyclopsanforumda söylemesi kolay senin motorun gibi kopan makine yok tabi yetişemiyolar ondan olsa gerek , benimde hayabusam olsa bende basarım:wiinkk:

Yo yo yooo, konumuz kim daha uzağa tükürür değil...Benim hatam olduysa eğer grubu korumak adına zamanında uyarı ikaz edilir ki,akabinde Allah göstermesin kimse bir zarar görmesin.Ben 5-6 kere grubu tehlikeye attıysam,ve akşam herkez evine döndünten sonra,hayabusalı tu kaka denirse ilk mesajın samimi olmadığını düşünürüm.

Keza ben o hayabusalı tehlikeli kullanan kişi olarak, 2 CBF-cbr125-ve cometli kardeşimi şifaen '' birbirlerine çok yakın sürüş yapıp, yine birbirlerine hata payı bırakmadıklarını söyledim''.
Kimse alınmadı gücenmedi.Sizden bunu şahsen beklerdim.Keşke yanıma gelip belirtseydiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar