Direksiyon nedir olabilirmi acaba :cyclopsan:cyclopsan![]()
olabilir tabi...acaba soruya doğru cevap verebildimi...
hocam devleti eleştirirken dikkat edelim, ev bağlantılarını rahatlıkla bulabiliyorlar artık, çünkü tt adsl ele veriyor, mit internette kelime arayıp metinleri yakalıyor, sonra telefonlar dinleniyor filan, şimdi varmı bilmiyorum ama istanbulda patlayan bombalardan sonra baya tel dinleme olayı olmuş. internetten takipler filan, fişliyorlar dikkat edin![]()
ben bu devletin tüm kurum kuruluşlarının yeraltı ve yerüstü varlıklarının...
yabancılara satılmasına karşıyım...meselaa...
Merhaba arkadaşlar;
Bügün bende A2 sınavına girdim ve gercekten utanç verici bir tablo vardı,
30 saniyede test edilen sürücü adayları, ilgisiz ilgililer, arada sırada yoldan geçen araçlar ve daha bir sürü işaret şöyle bağırıyordu suratımıza
" Sizin hayatınız degersiz, siz medeni bir toplum degilsiniz, siz bundan daha iyisini hakketmiyorsunuz , Elinizden hiç birşey gelmez çünkü siz koyunsunuz ,ne sunulursa onu kabul edersiniz, Saten ölseniz kimin umrunda "
Sonuç olarak her halk laik olduğu şekilde idare edilirmiş arkadaşlar, daha iyisini hak etmedigimiz içinmi bu iş yıllardır böyle gidiyor,
en kötüsü de ney biliyormusunuz arkadaşlar en tepeden en aşagı bütün resmi kurumların bilmesine ragmen bu aşırı anormal durumun normal bir duruma dönüşmüş olması.
I'm a sheepp...meee....(bu arada gavur koyunlarda aynımı meeler...)
Ya hiç üzülme,ben sınava girdiğim gün heyetteki kişi kenarda çalışan motorun gaz koluyla oynamaya başladı(bws 100) aman hoca dur demeye kalmadan fazla gaz verince sesi duyacakmış sanki RR yolun yan tarafındaki hendeğe girdi adam motoruda bırakmıyo yanında koşuyo tabi eli yüzü sıyrıldı biraz,bizde yolun karşısındayız salaklığına gülüyoruz senmisin gülen bütün sınavdan beş kişi geçti.Kimlermi gülmeyenler!:queen::queen::queen:
Aziz Nesine taş çıkartır bunlar demi....:cherry: