tabi ki mümkün fakat motosikleti iyice incelemek, emin olmak lazım. çoğu durumda sahibiyle edeceğiniz iki kelime muhabbet bile size ipuçları verecektir.
kendimden örnek vereyim, farklı zamanlarda iki farklı bmw r80rt motosikletim oldu, ikisi de polis çıkmasıydı. ikisi de 35000km dolaylarındaydı sayaçta. birinin pegleri, elcikleri hatta selesi bile yepyeniyken diğerinin yıpranmayan bi tek şasisi kalmıştı. haliyle de birine tek kuruş ekstra masraf yapmadan keyifle bindim, diğerinde de tabiri caizse burnum pislikten kurtulmadı.
şu anda da kullandığım motosiklet 2020 model, 2020 şubat ayı trafiğe çıkışı hatta. henüz 2300km dolaylarında, 600kmsini istanbuldan izmire gelirken yaptım zaten. vaktim olmuyor binemiyorum, sanıyorum bu şekilde düşük km ortalamalarıyla da kalacak bir süre daha. ona rağmen bakımları servisinde yapıldı, haftasonları yıkanıp yağlanıp bir ufak tur atılıp tekrar brandalanıyor. bu şekilde bakıldığı sürece yatan motosiklet almak büyük avantaj bence, ama nasıl bulursunuz, nasıl denk gelir bilemiyorum.