4.000 TL ye kadar vitesli 125-150 Cc motor önerisi yapabilecek arkadaşlar varmı ?

Arkadaşlar meraba kendime hergün işe gidip geleceğim, aynı zamanda yeri geldiğinde haftasonları uzun yola çıkabileceğim 125-150 cc arası, çok baş ağrıtmayacak, vitesli motor almak istiyorum öneride bulunabilecek olanınız varmı, çok kararsız kaldım kafayı yiyiicem model bakmaktan:pr::pr: siteyi yeni buldum yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler

cb125 e peşin fiyatına 3.750 anahtar teslim şehir içi çok çok iyi uzun yolu daha denemedim:)şuan sadece işe gidip geliyorum...cbf 150 bundn önceki motorum uzun yolda cbden rahattır ama şehir içi cb daha rahat işe git gel sağa sola vs..

Arkadaşlar birde tvs apache denilen bir model var o motosiklet nasıl çin malımı bu motosiklet modeli ile ilgili bilgisi olanınız varmıdır peki

Tvsnın bayisi yok kocaelide aldım diyelim servis yok, hondanın da yok gerçi kocaelide , hafta sonu honda satan bi yerle konuştum 2.5 milyar teminat istiyormuş honda bunlar 1 milyar vermişler kabul etmemiş

Arkadaşlar birde Yahama ybr 125 modelini buldum aralarında bir kıyaslama yapmamız gerekirse hangisi tercih etmem gerekir acaba ?

bu saniyeden sonra senin kafar 1 milyon:)kardeş bak alternatifler...

cbf 150 bu biraz tuzlu:)
tvs apache
ybr 125
cb 125

bunlardan hiçbirisini aldığına pişman olmassın,hepsini kendin gör ve kullan sonra karar ver eğer uzun süre kullanıcam diyosan...

Ybr 125, cbf 150, tvs apache bu üç model arasında kaldım açıkcası

Az araştır hepsinin karşılaştırılması var forumda beğendiğini al sonra hadi hayırlısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yerin İstanbul ise Ümraniye D&B motor CB 125 için anahtar teslim 3800 TL demişti bana..

Haa üzerine biraz daha koyarım dersen YBR al ama CB de seni mağdur etmez.. Honda kullanan bunca kişi de kafasız olamaz değil mi ;-) servis bol, parça ucuz, genelde sorunsuz aletler.. Sen bana deseydin 10 bin civarı nakitim var o zaman derdim İnazuma veya KTM Duke diye ama bu paraya alacağın en sorunsuz ve SIFIR alet ;-)

Hayırlı sürüşler..

Krdsm saglamlik istiosan ybr derim biraz dah

a performans fln istiosan apache hint malidir bu apachi ama ilk olarak suzukinin yan firmasi olarak cikti ama suan bagimsiz cbfyi fazla bilmem ama saglamlikta aklima hep ybr gelir

Ne Cbf 150 ne Cb125 ne de Yamaha YBR , TVS Apache al kardeşim. Çok memnun kalacağından eminim...

bu motorların ayrı ayrı artı ve eksileri va bunları değerlendir ona göre al kardeşim sonuçta kişisel bişey karar senn kardeşim :) ama banz sorarsan sana ybr yi tavsiye edebilirim :)

Kesinlikle CB 125.
4.000 TLnin altına sıfır motor almış olacaksın, daha ne olsun

önerilen motorların hepsi iyi ybr,cbf,apache.şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar