4.000 TL ye kadar vitesli 125-150 Cc motor önerisi yapabilecek arkadaşlar varmı ?

Arkadasım sen bu konuyu 1 sene düşünsen karar vermessin.Kafayı yer motor alamassın içine sinen neyse al topiklerine gir sorunlarını +,- lerine bak git al..

cb125 e peşin fiyatına 3.750 anahtar teslim şehir içi çok çok iyi uzun yolu daha denemedim:)şuan sadece işe gidip geliyorum...cbf 150 bundn önceki motorum uzun yolda cbden rahattır ama şehir içi cb daha rahat işe git gel sağa sola vs..

Bir kaç kişide gidonda titreşim olduğunu duydum doğrumudur?

Kardeşim madem 4K bütçen var, bence V motor cruiser'lara bak. Hem titreşimi olmaz, hemde uzun yolda dertsiz tasasız gidersin. Ek olarak sağlamlık konusunda V motorun üstünlüğü açık. Kolay kolay sorun çıkarmaz. Ben geçen yaz 6000 KM yaptım, tek parça değişmedi, hiç bir sıkıntısı yok. Üstelik uzun yol içinde en rahat motosiklettir. Ki ruhunda hep uzun yollarınn verdiği özgürlük vardır ve bunu inanılmaz bir şekilde hissedersin.

Ama hangi motosikleti alırsan al, periyodik bakımlarını ihmal etme. Sen onu seversen, o seni hiç üzmez...

cb125 al sıfır km anahtar teslim 3800 -3900 civarına gelir, birde LS' kask alırsın miss =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar