süpersiniz abi yaa ellerinize emeğinize sağlık ... 
haluk kardeşim maraştanda bi kişi eklemeyi unutma bende yok demem böyle bir organizasyona bendede regal var sebninkinin aynısı kırmızı bu taraflarada yolun düşerse görüşürüz inşallah geziyi heb takib ettim diğer siteden baya hari zamanlar gecirmişsiniz imrendim size ama senden bilgi isteyebilim özel den beni aydınlatırsan sevinirim yani masraflar ve motorun uzunyoldaki eksileri artıları gibi
uzun yolda yanımızda olmazsa olmaz neler gibi
Haluk dostum, süper bir gezi olmuş ellerinize sağlık. Fotolar müthiş, bir kaç tanesini kaydettim bilgisayara. Darısı gelecek yıla. Selamlar.
çok güzel fotoğraflar teşekkürler , rizeye gitmişken ayder yaylasına da çıksaymışsınız çok güzel bi yer...
arkadaşım çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımın için teşekkürler.bu arada sana bişi itiraf edeyim haluka28 : gezi esnasında bende motorumu bu yaz alamadığım için otomobilimle çıkmıştım karadenize 11 gün de ben geçirdim ve birer gün arayla hemen hemen aynı yerleri gezmişizama ben motorla gezmediğim için fotoları koymak istemedim.işin itiraf kısmına gelince; sizi sümela manastırında gördüm.ben sabah 9'da girip gezmiş çıkıyorken sizin grup geldi girişe 500-600 metre kala balkon tarzı bir yerden çekip koyduğunuz resim esnasında bende oradan resim çektim,hatta sizin motorların da resmini çektim
ve aşağı indim.hyosung gv 250 sayfasında sizden bahsetmiştim.hatta gafta bulunup az motor tecrübemle sizin motorları tek silindirli ve hava soğutmalı yazmıştım sonra düzelttim.bunun için kusura bakmayın
ale: özetle çok süper bir gezi olmuş.iyi akşamlar
![]()
çok güzel gezi... karadenizi gezmek hep hayalim...
motorlar sorun çıkarttı mı hiç?
Ö.Z.€.R;1237146' Alıntı:Bizim memlekete kadar gitmişsiniz ama hiç resim göremedim. Kısmet olur resimleride ben eklerim artık bir gün. Emeğine sağlık.