3500 Tl'ye kadar Motor Tavsiyesi

Düşük cc ye bir sürü para bağlamak saçmalık yokuşlarda bayılır sollamalarda tıkanır Benzin bandrol yağ bakım parası derken boynuz kulağı aşıyor düşük cc ye para yedirmek saçmalık bi sezon drift rks ybr kullan sonra 250 cc ye geç

ybr alınabilrde ikinci el ne kadar güvenilir olabilir

bir sezon 125 kullandıktan sonra geçsin 400 e. ya 250 ile başla uzun süre 20000 30000 yap. para yoksa bie sezon sonra da olmayacaktır :(

Drift ve vulture a bakıyorsam MCX e bakmanı da oneririm.gecen sene aynı ikilemi yaşamıştım. 162 Cc olmasıarka freninde disk olması nedeniyle MCX te karar kıldım.cbf ten daha torklu arka lastik kalın hoş bir enduro tipi var. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım..

sanırım SALCANO WOLF 125 te karar kılıcam hem ucuz hem japon bu motor hakkında bilgisi olan yokmu ?

150 MR VULTURE motor güzel duruyor sence driftmi daha gösterişli bumu

bence vulture daha gösterişli değişik bir model farklı olmak istersen seçebilirsin. ;) Ayrıca teknik olarak vulture 162 cc 14.7 hp buda driftle farkını konuşturuyor. Ayrıca ormana gezilere git off Road yap yapan kişiler var ve sıkıntı olmuyormuş :)

Arkadaşlar 150 MR Vulture ve Salcano wolf arasında kaldım son önerileriniz nedr ?

YAMAHA YBR 125 ESD al geç. Fazlada düşünme.Üzmez asla.

Motosikleti
Dominar D250
Şehiriçi kullanımın fazlasaysa Honda wing go al veya Yamaha crypton al

Atila abinin dediği gibi servisi, balansörlü oluşu ve teknik özelliklerindeki farkı göz önünde bulundurarak VULTUREYİ tercih edebilirsin.

Hepiniz sağolun 150 MR VULTURE de karar kıldım inşallah mondiial yarı yolda bırakmaz :)

Hepiniz sağolun 150 MR VULTURE de karar kıldım inşallah mondiial yarı yolda bırakmaz :)

Dur aklını karıştırayım.. :)

Gel sana salcano alalım..
vulture tamam güçlü ama salcanodan çok yakar..,
oturuş pozisyonu çok alçak geldi bana boyum 1,82..
malum orjinal lastikler iyi değil, yeni lastik alman gerektiğinde ebat olarak salcano daha avantajlı..
yedek parça konusunda motor aksamı ybr ile aynı, her halükarda motorun yollarda olur..

Birçok kişi sahip olduğu motoru övmüş :) Kardeşim apache, ybr, cbf, vs vs bunlar üzmez seni hangisi hoşuna gidiyorsa git al yakıtları zaten üç aşağı beş yukarı aynı yani aman aman bi fark olmaz. Ayrıca düşük cc motora bayılıyor falan diyen para bağlama diyen Konyalı arkadaşım var :) Herkes yüksek cc alıcak kadar , masraflarını karşılayacak kadar , yakıtına yetişecek kadar zengin olmayabiliyor ve yüksek cc motoru zaptedebilecek kadar tecrubeli veya yetenekli de olmayabiliyor..

Salcano iyi hoşta tipi iyi değil :D yakıt konusu çok önemli değil 170 boyla vultureye yetermiyim sence ? :D

ikinci el düşük cc motor piyasasında motorların hemen hemen hepsi çürük genelde insanlarıb ilk motoru oluyor dülü kalkıyor motoruda ökdürüyo araba piyasası gibi değil ister yamaha olsun ister honda heryeri japon olsa farketmez alacagaın en kral 125-150 cc motor bi çinli ile aynı kalitede olacaktır ben illa ikinci el alacagım diyorsan temizleride sıfırlarla aynı fiyat zaten bence sıfır al çinli al ilk sahibi sen ol emiminim o motor sana daha şirin gelecektir motor olarakta rks titanic 150 diğer çinlilere göre bi gömlek üstün asya kuba mondial bok yemiş yanında hem titreşim yok seramik piston şekilde var kullanımada rahat malzeme kaliteside yüksek bunuda incele geçen kuba bayiinde 3600 dediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

rks analoga döndü çok iyi yaptı dijital çok şekildi ama sürekli arıza veriyodu ve 20-30 km fazla gösteriyordu bu daha güvenli

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

hem parça fiyatlarıda önemli japonlar apaçiciler bi yedek parça fiyatlarından bahsetsinler ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar