34UF3351 kanuni çalıntı motor bulunmuştur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar polislerimiz motoru 10 dk önce çalan şahısla beraber yakaladılar
motorun sahibi Yasin ÇANDIR isimli arkadaş forumdaysa duyurulur
polislerimizi tebrik ederiz ayrıca

tamam eline sağlık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 PM ----------

sahibindene bende üyeyim arkadaşa mesaj attım bende ama tel.no yoktu

Motosikleti
Hornet
Keşke çalınan motorların hepsi bulunsa :) Veya keşke hiç hırsızlık olmasa ama nerdee:pr:

Sahibinden.com'daki duyuruya bakılırsa 4 ay sonra bulunmuş motor. Demek ümidi kesmemek lazım çalınma durumlarında. Biraz şans eseri de olsa bulunabiliyor demekki.

polisimiz sağolsun başka ne denir
Neymiş polis durdurdu diye kızmamak lazımmış bak çalıntı motoru çalan şahısla beraber yakalamışlar
sözüm meclisten dışarı tabi

polisimiz sağolsun başka ne denir
Neymiş polis durdurdu diye kızmamak lazımmış bak çalıntı motoru çalan şahısla beraber yakalamışlar
sözüm meclisten dışarı tabi

Polisin durdurup kontrol etmesi konusunda bir topikte "polisin ceza yazmak için durdurduğuna inanmıyorum" dediğim için bana "polisin bir de elini öp bari" diyen bir arkadaşımız olmuştu. O geldi şimdi aklıma :mrgreen:

:p koptum yaa

4 ay önce ilanı var ama mailini değişmediyse bişey olmaz. en kötü ihtimal polisler ulaşır heralde. en azından ben haber vereyimde ... :)

Zarar var mıydı hocam motorda genelde sağını soluu döküyor şerefsizler..Çok geçmiş olsun..

olaya bak sen çalan adam plakayı çıkarmamış (34UF3351) F harfinin altına bi çizgi çizmiş,sonra nolmuş plaka E olmuş yani 34UE3351-bu plaka arora motora çıkıyo polis uyanık tabi plakaya bakıyo boyalı bi de şaseden sorunca çalıntı olduğu ortaya çıkıyo

olaya bak sen çalan adam plakayı çıkarmamış (34UF3351) F harfinin altına bi çizgi çizmiş,sonra nolmuş plaka E olmuş yani 34UE3351-bu plaka arora motora çıkıyo polis uyanık tabi plakaya bakıyo boyalı bi de şaseden sorunca çalıntı olduğu ortaya çıkıyo

Vaybe genelde polislere kızardım ama bu sefer helal olsun keşke bu işi daha ciddi yapsalar.üstüne düşseler

herşey zamanla inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar