34TKB54 ARKADAN ÇARPTI VE KAÇTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumartesi akşam 19. civarı balta limanı ışıklarda yeşil yanması beklerken arkamdan ticarinin çarpasıyla motor bir tarafa ben bitarafa..
çarpan 34TKB54 plakalı renault clio marka ticari taksi durmadı bile Armutlu polis karakoluna gittim şikayetci oldum ama tabi türkiyede yaşıyoruz gerçegi var önce cerrahpaşa adli tıp,a alkol muaynesi sonra tekrar armutluya dönüş ve saatlerimiz gece 23. oldu ben hala karokoldayım ifade fln. bu arada yaralıyım dizim ve elim kanıyor motorda hatırı sayılır hasar mevcut kasko var allahtan gece 24 gibi istinye acile gittim elimi ve dizimi pansuman fln. bu gün servise bıraktım ege motor maslak bakalım çıkıcakmı motor..

öncelikle geçmiş olsun.yapılması gereken bütün protokol işlemlerini yaptırmışsınız.yaralanmalı kaza olduğu için sizin için kanunu yaptırımlar farklı ve suçlu tarafa ciddi boyutlarda dönecektir.savcılığa evraklarınızla birlikte başvurmanız halinde olayın boyutu dahada hız kazanacaktır.dava süresini yada sonuçlarını burdan açıklamama gerek yok ancak bir terslik olmadığı sürece tazminat alma hakkınız var.yufka yürekliliğe geçmemenizi tavsiye ederim çünkü bu tür insan hayatına değer vermeyen insan kasaplarının bu tutumları sürecektir.bugün size yarın başkasına.malesef ülkemizde ciddi bir suça giremiyor.evet yaptırımları geliştiriliyor ancak gelişmiş,insan hayatına önem verilen ülkelerde bu bahsettiğiniz trafik olayı "adam öldürmeye teşebbüs" suçu ile aynı statüdedir ve benzeri yaptırımları vardır.iyi günler..

Super Moderator
Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve motorparca'ya aynen katılıyorum.Bunu bir kere yapan kişi bir kez daha yapabilir ve bu defa daha ciddi hasar, yaralanma veya ölümlerle karşılaşılabilir.Ne olursa olsun böyle kişilerle hukuksal alanda sonuna kadar mücadele edilmeli, ve hak ettikleri ceza verilene kadar işin peşi bırakılmamalıdır.Ayrıca bu tavrın için de tebrik ve takdir ederim.

geçmiş olsun dolmabahce... bu tip insanların varlığı bizim için en büyük tehdit (aslında bunlara insan demek biraz zor ama). bunların neslinin tükenmesi imkansız görünse de bu gibi takipçi uygulamalarla en azından sayıları azaltılabilir.

bu gibi insanların olduğu bir dünyada da iki tekerlere binerken tam korumanın önemi iyice ortaya çıkıyor.

kazasız, sağlıklı, mutlu günler dileğiyle.

Bunu yapan insan değil bence .. Taksi - Minibüs - Kamyon - Otobüs v.s v.s .. :pr: Al birini vur Ötekini .. :pr: Çok geçmiş olsun Dolmabahce :rendeer:

Çok geçmiş olsun :rendeer: bende böyle davaların başkalarına ibret olması için takip edilmesini ve en agır şekilde cezalanmasını isteyenlerdenim ama elbetteki bu kesinlikle sana kalmış bir karar.

uzzy ben sana katılmıyorum herkesi bir kefeye koyamayız ama genelde bu meslekteki insanlardan çıktıgı dogru böyle kimselerin

Tarafsız düşünürsek motorsiklet kullanan kişilerdede insan hayatını tehlikeye atan çok insan var

Herkese kazasız belasız günler dilerim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun kardeş,neyseki plakayı alabilmişsin.yakalarlarsa herifi bize bir haber ver,herife :pr: bunu ve daha alalarını yapalım.

Taksicilerin bir derneğ, var bildiğim jadarıyla, oradan rahatça bulurlar taksiyi. Seceresine kadar... Geçmiş olsun.

geçmiş olsun;
sakın bu işin peşini bırakma biliyorum kötü ve zahmetli bir iş ama dilerim birdaha hiç kimsenin başına gelmez ama birimiz başına gelmişken bari sonuna kadar götürsün derim. birdaha böyle kötü bir tecrübe yaşamaman dileklerimle...

geçmiş olsun dostum.

arkadaşlara katılıyorum. sonuna kadar gitmen gerekir diye düşünüyorum.
çoğu arkadaşımız, ehliyetsiz oldugu için yapılan her kötü muameleyi yutmak zorunda kalmıştı.
ve bizler diger motorlu araç sürücüleri tarafından pasif, hakkını arayamayan, hatta hakkı bile olmayan sınıfmışız gibi algılanıyoruz.
başına gelen tatsız olayın hukuki sonuçları, bir çogumuzun uyanmasına vesile olabilir.

buradan da duyurman gerekiyor tabiiki...

kolay gelsin, ve tekrar geçmiş olsun. :rendeer:

Kardeşim çok geçmiş olsun.... İstanbulda ticari araç kullananların üstüne çok ciddi bir biçimde gidilmesi gerekmektedir...Bu istanbul için çok büyük bir sorun olmaya devam ediyor..Kural tanımamazlık eğitimsizlik ciddi anlamda insanları canından bezdiriyor...Ben 4 tekerle bile dolaşırken illahlah ediyorum taksici münübüsçü ve otobüsçü şeytan üçgeninden.. Hele vurup kaçması yokmu insanlıktan da çıkmaya başladılar...Bu kazaya sebeb olan ve kaçan taksiciyi lanetle kınıyorum... Allah kolaylık versin tekrar geçmiş olsun.

Sonuc hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam geçmiş olsun!
direksiyonda keşke insan olsaydı yaa, o zaman belki durur yardımcı olur özür dilerdi....

ama korkak şerefsizin biri olunca böyle kaçar işte....

napıcaksın......

İşte böyleleri yüzünden bazen korkuyorum, acaba diyorum vaz mı geçsem bu sevdadan? Sanırım Nijerya ya gidip yerleşmeliyiz, orada daha emniyette oluruz :pr:

Geçmiş olsun dolmabahçe, böylelerine şöyle katmerli bi ceza verecekler ki maddi-manevi, görsün vurup kaçmanın ne demek olduğunu... :jocolor:
gulperi, Nijerya nerden aklına geldi, iç savaş v.s. var diye özellikle mi seçtin? :cherry:

Cok gecmis olsun... Ibreti alem olsun diye: Soforler ve otomobilciler dernegine mutlaka basvur! Savciliktan davayi takip et... Birileri artik bir seyleri duzgun yapar, hakkini ararsa digerleri cesaret bulamayacaklar zamanla!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar