347. Dönem Kısa Dönem Askerlik

Aramızda askere giden arkadaş var mı? Varsa şimdiden hayırlı tezkereler benim düştüğüm bölük:

Adı ve Soyadı ONUR CAN KAYA
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı BANDO
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı
ANTALYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KTBK Blg. Bnd. K.lığı K.lığı
KIBRIS

hocam topçu olarak yapma da nasıl yaparsan yap. 337 idim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ama yapcak bişey yok vatan borcu

343 muhabereydim bende...allah sağsalim gidip gelmek nasip etsin hayırlı teskereler..

elimde olsaydı da gitmeseydim..hayatımdan gitti 5,5 ay...

tüküreyim öyle borca..resmen uşaklık...

307 Kd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende 337 kd. topçuydum,BALIKESİR/BURHANİYE.. Çok güzel bir askerlik yaptım.Ankaraya gelip atış bile yaptık.5,5 ay çok çabuk geçti...
Hayırlı gidip gelmek nasip olsun

Aramızda askere giden arkadaş var mı? Varsa şimdiden hayırlı tezkereler benim düştüğüm bölük:

Adı ve Soyadı ONUR CAN KAYA
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı BANDO
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. K.lığı
ANTALYA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri KTBK Blg. Bnd. K.lığı K.lığı
KIBRIS
arkadaşımla aynı yelerde yapacaksınız askerliği o da acemilik antalya usta kıbrıs :)

o da şanslı sayılır benim gibi hayırlı tezkereler

askerde yatacağın koğuşa girmeden, yapacağın işi görmeden, nöbet tutmadan şanslıyım diye sevinme...bu saydıklarım parisi zindana çevirdiği gibi yüksekovayı cennet yapabilir...unutmayın bu sözümü..

ileriiiğ bağk...

F54

onur bende kıbrıs ta yaptım askerliği uzun dönem 28. tümen de vardı bando takımı bütün gün davul zurna çalıyorlardı:cat:

askerde yatacağın koğuşa girmeden, yapacağın işi görmeden, nöbet tutmadan şanslıyım diye sevinme...bu saydıklarım parisi zindana çevirdiği gibi yüksekovayı cennet yapabilir...unutmayın bu sözümü..

ileriiiğ bağk...

ewt doğru sölüosun ne olacağı belli olmaz meşgul olabileceğim bi görevim olursa daha iyi geçer heralde

onur bende kıbrıs ta yaptım askerliği uzun dönem 28. tümen de vardı bando takımı bütün gün davul zurna çalıyorlardı:cat:

bizim gibi kısa dönemler mi çalıodu davul zurna yoksa orada kalıcı askerler mi çalıodu?

F54

Kisa donem de vardi calan davul calmak kolay ama zurna calmak biraz marifet istiyor

hirkil nickli üyemizde aynı yere gidecek,12 .08 mesai bitimine kadar...

adı ömer faruk güngör belki karşılaşırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar