34 JE 685 plakalı 2004 lacivert fazerim calındı

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur.

Bunlar nasıl insanlar??? :pr::pr::pr:

cok ğeçmiş olsun insanın o kadar zoruna ğidiyorki tarifsiz bir duygu bu

geçmiş olsun böyle haberler duyunca çok üzülüyorum ALLAH kimseye vermesin umarım bulunur

Kardeş Evlat Acısı Gibi Bir Duygu Bende Tattım, Biz Bulamadık Ama Polise Falanda Fazla Güvenme Bir Kuştepeyi Tara Bence Istanbullu Tanıdıklar Orada Yada Gebzede Dir Derler Motor Için Bence Bir Dene Kendi Imkanlarınla Koştur. Oturmakla Geri Gelmiyor. örnek Biziz.işte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok üzüldüm valla geçmiş olsun kardeş yaaa valla nedir bu hırsızlık olayları ??? aslında motorumuza veya arabamızda bir gps izleme yada bi cep telefonu tarzı bişi saklamak lazım çalınmaya karşı iz bulmak için ... Ne bilim işte ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah başka keder vermesin

bence herkesin baqajına bir kağıt kalem muhafaza etmesi we her çalıntı ilanında plakaları o listeye eklemesi faydalı olabilir. Yolda denk qeldiğimiz motorun plakası ile eşleştirme yaparız. Kimbilir belki de çalınan motor önümüzde seyreden motordur...!!!

geçmiş olsun arkadaşım kazayla ..adana.mersin .antakya civarında olursa nseni haberdar ederim çünki bu bölgedeki tüm fazerleri biliyorum

geçmiş olsun bu adamlar immobilizer lı motorları da çalıyolarsa biz hiç motor almayalım yani naapcaz anlamadım motorumuzun yanında mı yatıp kalkcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar