34 BY 2697 Honda Civic Sedan iki elim yakanda...

hacım plaka yanlış almışsın sanırım
araba reno gözüküyor sistemde
http://r1308.hizliresim.com/1d/x/s1y5b.jpg

HAYDAAA!!! Yanlıs değil plakadan adım gibi eminim.. Honda Civic di araba muhtemelen 2008 sonrası idi.. Burda başka bir çapanoğlu olmasın şimdi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Bu arada dün yol kenarında bir polise gittim sordum.. mutlaka peşinden gidin dedi.. 155 i tekrar aradım ama bir gelişme yoktu..

kıyamam reyiz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

adrenalinden zaar yanlış plaka almışın :p

HAYDAAA!!! Yanlıs değil plakadan adım gibi eminim.. Honda Civic di araba muhtemelen 2008 sonrası idi.. Burda başka bir çapanoğlu olmasın şimdi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------

Bu arada dün yol kenarında bir polise gittim sordum.. mutlaka peşinden gidin dedi.. 155 i tekrar aradım ama bir gelişme yoktu..
Kürşat hocam içinde öyle zibidiler falan var dediniz üstüne üstlük plaka reno bir araç a ait. O araç çalıntı falan olmasın:silent: İçindeki serserileri düşününce aklıma yatmıyor değil yani

verdiğin plakayla araç tutmuyor.
bu durumda polis pek sallamaz gibi geliyor bana.

bakabilen arkadaşlar bakabilirmi acaba plaka YB olabilir???

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Kürşat hocam içinde öyle zibidiler falan var dediniz üstüne üstlük plaka reno bir araç a ait. O araç çalıntı falan olmasın:silent: İçindeki serserileri düşününce aklıma yatmıyor değil yani

Valla müdür bende kıllandım acıkcası..

bakabilen arkadaşlar bakabilirmi acaba plaka YB olabilir???

Plaka No34yb2697
MarkaFIAT Model Yılı2009
Ruhsat Tarihi25/11/2008 Tescil BirimiFATİH
Cinsi Renk 1BEYAZ
Renk 2 BİLİNMİYOR
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiVAR

bu da değil, kanka plakayı yanlış almışsın yada araç calıntı

Motosikleti
Forza 250
Garibim renocu umarım polise verdiğin yanlıs plaka sonucunda ceza yememiştir.
Forumda başlık açana kadar takip etseydin ya gülüm? yemedi mi burdan klavye artizliği yapiyorsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar