31 Mayıs Pazar Riva-Şile yolu Chopper Gezisi (OwlCruiser'ın Katılımıyla)

Güncel katılım listemiz aşşağıdaki gibidir.Gelecek olan arkadaşlar tekrardan bakarlar ise memnun olurum.Herhangi bir şekilde unuttuğum isim varsa ekleyelim.
Artçı arkadaşları ile geleceklerde belirtir iseler katılım listemizi pekiştirir düşüncesindeyim.

@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe

kuba superlight 200 sayfamızdaki arkadaşlarımızın katılımları ise şuana kadar aşşağıdaki gibidir;

@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci

owlcruiser 2 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.

Cumartesi günü r25 ile piste gireceğim ben, oradan maddi manevi ve fiziki sağlam çıkarsam kız arkadaşımla geleceğim yada hiç gelmiyeceğim. C.tesi akşamı kesin durumumu yazarım.

@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Kelebek (Kesin geliyoruz demeyeli ama şu anki düşüncemiz :) )

kuba superlight 200 sayfamızdaki arkadaşlarımızın katılımları ise şuana kadar aşşağıdaki gibidir;

@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci

owlcruiser 2 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.

Arkadaşlar avrupa yakasından şişliden veya civarından gidecek olanlarla buluşabilir miyiz

Ben cevahirin orda oturuyorum.Ordan geleceğim. Özel mesajdan numaranı vs yolla istersen bulusup birlikte gideriz.Chopper yok bende ama keyifli olacaktır bu grup gezisi kesinlikle :)

Selamlar, öncelikle düzelteyim 1 (helmettolga) arkadaşımla katılacağım GV250 ile gelecek.

Ayrıca full ekipmanlı gelinmesi durumundan dolayı bir kaç arkadaşın üzülerek "gelemem o zaman" dediğini gördüm. Ben kimsenin üzülmesini istemiyorum gerçekten. dirseklik ve dizlik takarak geleceğim, deri montumu da getirmeyi düşünüyorum. Ekipmanı olmayan bir arkadaşa harici korumalarımı veririm o takar, ben mont giyerim.

@haqan1987 ile birlikte avrupa yakasi ayagi ndan mecidikoy cevahirde avm onu bulusup , ordan fsm uzerinden kavaciga gecis yapicaz. Bizle birlikte gelmek isteyenler ismini ve telefon numarasini bana mesaj atarsa pazar sabahi koordinasyon saglayip beraber gecebiliriz.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Arkadaşlar, Şişli'de oturuyorum.
Cevahir önündeki buluşma saat kaçta olacak?

arkadaşlar öncelikle benim koruyucu ekipmanlarım dirsek omuz sırt korumalı yazlık montum dizliklerim koruyuculu deri eldivenim ve kaskım mevcut. daha extra bir koruma yok sanırım gerekli olan. ayrıca ben kurtköyde oturuyorum varsa bu taraftan gidicek olan buluşup gidersek benim içinde iyi olur. saygılar...

Selamlar arkadaşlar, bende bu güzel etkinliğe Honda MSX'im katılmak isterim.

Cevahirin önünde buluşacak arkadaşlar, tam olarak saati kararlaştırırsa o süre zarfında orada oluruz bizde.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Beni de eklesenize yahu :) :)
Ama saati de söyleyin

31 mayıs pazar kavacık meydanı
Kalkış saati - 12:00

Rota bilgilerimiz
https://goo.gl/maps/6vXyx

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------

@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Artçısı ile
@Deltaeagle
@ilker a.

owlcruiser kendisi ve 1 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.(güncellendi)

31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.

Son düzenleme:
10.30 gibi cevahir onunden kalkicaz arkadaslar tekrardan soyluyorum ordan fsm uzerinden kavaciga baglanicaz. Katilmak isteyen arkadaslar bana bilgi verirlerse gerek cevahir onu gerekse yol uzerinde ona gore koordinasyon saglamaya calisicam.

@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Artçısı ile
@Deltaeagle
@ilker a.

@owlcruiser
@helmettolga

31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.

Saat 10.30 da @Deltaeagle ve ben cevahir önünde oluruz. @barisilgas ve arkadaşı ile orda bulusuruz. Başka cevahirde bulusacak olanlar haberdar etsinler :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kazasiz belasiz,bol eglenceli bi gun gecirmeniz dilegiyle.

10.30 gibi cevahir onunden kalkicaz arkadaslar tekrardan soyluyorum ordan fsm uzerinden kavaciga baglanicaz. Katilmak isteyen arkadaslar bana bilgi verirlerse gerek cevahir onu gerekse yol uzerinde ona gore koordinasyon saglamaya calisicam.

selam,

Özel mesaj atmaya çalıştım ama ulaşıp ulaşmadığından emin olamadım forum'da yeniyim.

bende sizinle birlikte toplanmaktan mutluluk duyarım

saygılar

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Pazar günü 10:30'da ben de Cevahir önündeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar