Bak herkes bişeler sölüyor.sen git benim dedimi al Junlin 2400 ytl...Sıfır 2 yıl garantili...Süper olur![]()
CBF150 0km'si 3640 YTL motor+200 YTL plaka=3840 YTL, ancak kredi kartına 8 taksit yaptırabilirsin. İkinci el temiz bir CBF alırsan sana 3000YTL'ye malolur. Ben 4 ayda 5000km'ye yaklaştım, hiç bir sorun yaşamadım. İstanbul-İzmir arasını yolda kalma korkusu olmadan geçebileceğin bir motor. Aynı yola hiçbir şartta Çinli bir motorla çıkmam.
Yamaha YBR125'ler de çok güzel, 2500YTL gibi bir fiyata 2. el YBR de bulabilirsin, 0km fiyatı 3250 civarındaydı.
Not: CBF'ler de Çin'de üretiliyor diyecek arkadaşlara şimdiden Honda'nın kalite yönetimi konusunda araştırma yapmalarını tavsiye ederim.
Yorumlarınız doğrultusunda çin motorlardan gittikçe soğuyorum çünkü haklısınız ama ybr ve cbf 125 lerde beğenmediğim husus motorun boyutları ben 1.90 boyunda 115 kiloyum ondan motorda buyuk olmalı benım ıcın ama cbf 250 ye sozum yok cbf 250 veya cbx 250 twister olabilir sanırım. Satan tanıdıklarınız var mı ıkıncı el motor alırken forumdan bırınden almayı tercıh ederım. Tabi bunu satın almak istiyorum bolumune yazmalıyım.
Celil ilanlar için sağol bir tanesini çok beğendim umarım hayırlısı olur.
arkadasım paranı çöpe at daha iyi sonra masrafın olmaz alıcaksan honda suziki vaya yamaha al sazanlık yapma sabırlı ol gerekırse biraz daha biriktir baranı hayırlı olsun
Yorumlarınız doğrultusunda çin motorlardan gittikçe soğuyorum çünkü haklısınız ama ybr ve cbf 125 lerde beğenmediğim husus motorun boyutları ben 1.90 boyunda 115 kiloyum ondan motorda buyuk olmalı benım ıcın ama cbf 250 ye sozum yok cbf 250 veya cbx 250 twister olabilir sanırım. Satan tanıdıklarınız var mı ıkıncı el motor alırken forumdan bırınden almayı tercıh ederım. Tabi bunu satın almak istiyorum bolumune yazmalıyım.
Celil ilanlar için sağol bir tanesini çok beğendim umarım hayırlısı olur.