3000ytl Ne eder yardım.
Dolar olarakmı yoksa Euro olarakmı yanıt verelim. Eski TL ye göre soruyorsan 3.000.000.000 lira etmekte.
3000ytl Ne eder yardım.
Bende aradım sımdı sanırım kendı ozel sıtesı yok
Dun sansa bi motor buldum bissan roadstar 250cc cıft sılındırlı V motor 2250 istiyo temıze benziyor didonu değiştirmiş daha rahat olsun diye yanında 2 arka canta bide sosıs canta verıyor.
Sizce nasıl ???
Jedaykin regalleri bende su sogutmalı biliyordum gecen bıde galerıde sordum bana hava soğutmalı dedi. Acaba hava soğutmalı ve su soğutmalı 2 farklı cruıserı mı var regal raptorun
Harbiden küstünüz galiba :s
Ö.Z.€.R;1201614' Alıntı:Dolar olarakmı yoksa Euro olarakmı yanıt verelim. Eski TL ye göre soruyorsan 3.000.000.000 lira etmekte.
Ne diyeyim aga başlığa neşe kattın mı öyle sanıyorsan vay haline epey bayatladı bbu espiri biraz yaratıcı ol
Honda Rebel hava sogutmali 250 cc temiz bulursan güzel cihaz. Parcasini servisini bilemem.
Regal Raptor şekil itibariyle Honda Rebel'in aynisi, yalniz su sogutmali. Ithalatcisi Denizli'de Sarikayalar Ltd. Sti., artik web sitesinde motosiklet olmadigina gore ithalati bitirmis olabilir, son sordugumda (uc ay evvel) 0 km sine pesin 5.250 + KDV gibi yuksek bir rakam soylemisti. Ikinci elini dusunursen Izmir'de satan arkadaslar var, soyledigin gibi 3.000-3.500 araliginda bulunabilir. Ben bugün benimkini 3.100'e sattım mesela. Araliksiz Istanbul-Gaziantep yolu yapan oldu, su gunlerde de Istanbul-Artvin-Maraş-Bodrum-Istanbul seyahati yapan bes-alti Regal Raptor'dan olusan bir grup var. Kullanici sayisi cok oldugundan ve bu kullanicilar www.raptorriders.net sitesinde birarada bulunup surekli bilgi paylastigindan en sorunsuz ya da daha dogrusu sorunlarinin cozumu en kolay cin motosikleti olarak gorulebilir. Izmir'de Kahramanlar'da Çetincan Ltd. Şti. yetkili bayi ve yetkili servis.
Bisan Roadstar, Keeway SuperShadow250 ve Ledow 250 birbirine tip olarak cok benzeyen, Yamaha Virago 250 taklidi (ya da lisansli uretim, bilemiyorum) V motorlu hava sogutmali modeller. Kullanicisi Raptor'a nispeten az ama yine de var epeyce. Sekli semali de goz dolduruyor bence. Ledow 250 yi bir arkadasimiz aldi, bir iki kez kullandim, duzgun bir alete benziyor. Bu modele ait bilgi icerigi zengin bir baslik var, hatirladigim kadariyla bu baslikta da bir yazisini gordugum savaskayan'da vardi Bisan 250, memnundu yanlis hatirlamiyorsam. Kullanilabilir, duzgun bir motor. Bisan'in eski bir firma oldugunu gozonune alirsak parca marca diye ortada kalacagini da sanmam.
Skygo'yu bir alisveris merkezinde gordum. Hakkinda hicbirsey bilmiyorum.