3000ytl Ne eder yardım.

Kendime güzel biriktirdim zar zor 3500 biriktirdim herşeyı dahıl satış işlemleri dahil bu fıyatı odeyebılırım yanı yaklasık 3000ytl ye dek bır motor alıyorum alacagım motoru en az 3 4 yıl kulanacagımdan elımden gelenın en ıyısını almak ısterım chooper veya naked tarzı olabilir ama chooperlar daha cok çekiyo gibi.

2 konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var birincisi ikinci el mi almalı sıfır mı ötekisi ise ne almalı.

İnşallah yakında bende aranıza katılcam :rendeer:

Merhaba öncelikle bana iyi denk geldiniz diyebilirim..Çünkü uzun zamandır girmiyorum siteye..Sizin konuya gelince Chopper istiyorsanız Sıfır alın ve Kanpanyası olan şuan bi motor alın..junlinde var son bikaçtane kaldı hatta..2 yıl garantili.2006 Model Güzel 150-5 clasic model..YANINA BİDE ÇANTA VS..TAKTIRDIN MI SÜPER OLUR:):):cat: al gitsin al...iyi fiyat bence..2400 fiyatı 300de masraf gitse 2700

neden bende 125 ctiy var memnunum şuan yane...Ne oclak garantili ve sıfır makine..Ayrıca çokda güzel görünüm olarak..serviside alcağı yerde 2 yıl!

3-4 sene kullanacağım demiş, zar zor biriktirdim demiş, 3500 lira max demiş...
Çin malı hiç bişi olmasın derim, sıfır yada ikinci el sağlam şeyler bulursun derim, bu paraya vardır zaten derim...
Ps: henüz marka yada model belirtmedim...

başlığı görünce atladım aslında.elimde cbr 125 var.3200 e verecem.ama chopper arıyomuşsun.hayırlı alışverişler:rendeer:

ya elbette bulur ama Sıfır 2 yıl Garantili Fiyatıda 3000 ytl dahi gelmiyo 2400 + masraflarla 2600-2700...Makul bence En fazla güzel kullanılırsa 4 yıl gider...Parçada bol..servis KAdıköyde var...Tabi arkadaş nereden bilemem:silent:

Kendime güzel biriktirdim zar zor 3500 biriktirdim herşeyı dahıl satış işlemleri dahil bu fıyatı odeyebılırım yanı yaklasık 3000ytl ye dek bır motor alıyorum alacagım motoru en az 3 4 yıl kulanacagımdan elımden gelenın en ıyısını almak ısterım chooper veya naked tarzı olabilir ama chooperlar daha cok çekiyo gibi.

2 konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var birincisi ikinci el mi almalı sıfır mı ötekisi ise ne almalı.

İnşallah yakında bende aranıza katılcam :rendeer:

ya elbette bulur ama Sıfır 2 yıl Garantili Fiyatıda 3000 ytl dahi gelmiyo 2400 + masraflarla 2600-2700...Makul bence En fazla güzel kullanılırsa 4 yıl gider...Parçada bol..servis KAdıköyde var...Tabi arkadaş nereden bilemem:silent:

Evet dostum nerdensin, kimsin necisin...
Ergenekonlan bağlantın var mı?
Ehliyetin var mı?
Tecrüben var mı?
Markalar hakkında bilgin var mı?

Niye üstüne alındın dostum sen:)
Konuyu açan vatandaşa sordum ben onları...
Saygılar...

@ rapertuar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
...Tabi arkadaş nereden bilemem

Senden son cümle için alıntı yapmıştım, hiç yorum yapmadı ki konu sahibi vatandaş:)
Daha şekillendirici yorumlar bekliyorduk!
Kaçtı kavga ederiz diye:)

ya hemen jinlun jinlun diyosunuz parça sorunu var son mtorları satıyorlar artık getirilmeyecek makine... deli beygir gibi titriyor belli bi şeyden sonra ... lütfen arkadaşlar burda soru soran arkadaşları kendi egolarımız dogrultusunda yonlendirmeyelim...

Ya ben sadece fiyatı uygun olduğundan önerdim..Ayrıca Çokta kötü bi motor diil..Garantisi mevcut..servis yeri iyi yerde...Satıştan sonrada destek çıkıyorlar....Ama arkadaş konuyu açtı giti..Biz burda boşuna karalama Yapıyoruz gibi

Arkadaş çin malı alma ben motosikletimle nezaman biryere gitsem çin malı motora sahip olanlar vay be ne güzel ne sessiz motor diyorlar onları gördükcede çin mallarına verdikleri paralara üzülüyorum görüntüymüş tarzmış bunları boşver seni yolda bırakmayacak bindiğin zaman kendini özgür hissedebileceğin bir motor almalısın sakın sakın çin alma

Güzel tavsiye veriyosunuzda arkadaş a bi model marka söleyin bence..Bilmiyor Çünkü Pek sanırım...Gerçi kendide açtı konuyu gitti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar