300 cc ve 19 beygir şaşırtıcı :cyclopsan
19 değil 23,8 Hp yazı yo yanlış okumıuşsun herhalde....:wiinkk::wiinkk:
300 cc ve 19 beygir şaşırtıcı :cyclopsan
bu motor regalraptoprun amerkada cıkan motoruyla aynı sase deılmı ?
tamam reis beg şimdi detaylı okuyunca çaktım hinliği...ÇİN den mal alan satan üreten getiren götüren herkese düdük makarnası benden...
yav öleymiş kanka...bi ÇİN den garı getirmediler altımıza...madem herşey ucuz...töbe töbeee...:queen: akşam vakti bozdurdular niyeti yine...BBRR abi bunu açıklasın...niye Ruslara talep var...Rus avradı ve Çin avradı arasındaki 7 farkı ancak o söyleyebilir bize...
kankü sen motörü niye satıyon bu arada...:silent:
hayır, arkadaş önce 19 yazmıştı sonra benim mesajım üzerine mesajını düzeltti :cat:
ohho sattım bile msn e gel :mrgreen:
akileos ve 2rule...bu gece aynı masada yanyanaydınız he ...
Temel&Tuğrul Aşkı ...yannışnıknan birbirinize kitlemeyin...
abi msn hata veriyo...
yok abi estağfirullah, ben sadece yanlış anlaşılmayı giderdim :cherry: :cat:
yok kanka Akielosu herkeş yannış annar insanlar biraz...
mesela nankör...kıngman...hep yanlış anlamışlardır kendisini...![]()
ya motor güzelde sanki açığını aramışta bulmuş gibi olacak ama gözüme çarptı ön çift disk deniyo ama tek görüyorum
:queen::queen::queen::cat::cat::cat::cat:
benmiçok karışığım yoksa yawww....:queen::queen::queen::bounce:
yedinmi kokoreçi..
karbüratör beslemeli CDI ateşlemeli Çin altyapılı bir motor kullanılmış...
helal olsun elin Amerikalısına...ÇİN ve Japonyanın hükmettiği motor piyasasına kendince kafa tutuyor...
Az ye az![]()
Çin'in ve Japonya'nın hakim olduğu motor piyasasına commuter sınıfında 'Çin' alt yapılı bir motorla kafa tutuyorlar evet...![]()
Motorun amerikayla hiç bir alakası yok zaten hali hazırda regal raptorun nkt1 ve nkt2 modelleri var.Buyrun regalin kendi sitesinden bakın.Amerika falan hikaye.Kanuninin tamamen türk malıyız demesi gibi bir şey. buyrun link. http://www.regal-raptor.net/ebay/streetbike250-01.jpg
Motorun amerikayla hiç bir alakası yok zaten hali hazırda regal raptorun nkt1 ve nkt2 modelleri var.Buyrun regalin kendi sitesinden bakın.Amerika falan hikaye.Kanuninin tamamen türk malıyız demesi gibi bir şey. buyrun link. http://www.regal-raptor.net/ebay/streetbike250-01.jpg